Share Button

Cei care detin criptomonede si isi doresc sa afle unde pot vinde criptomonede si bitcoin, si cum pot vinde criptomonede si bitcoin, precizam faptul ca procesul este la fel de simplu ca atunci cand se doreste achizitionarea acestora.

Din moment ce veti tine deja monedele in portofelul pe care il preferati, exista mai multe optiuni diferite pentru a alege atunci cand doriti sa le vindeti.

Veti gasi cele mai frecvente modalitati de a vinde monedele in acest articol, precum si ghiduri despre cum sa faceti acest lucru. Amintiti-va intotdeauna ca siguranta este cheia atunci cand detineti monede, asa ca nu iesiti si nu va vindeti monedele catre persoane pe care nu le cunoasteti sau nu aveti incredere daca ati decis sa o faceti singuri.

Vanzarea de monede pe schimbul de criptocurrency

Cea mai simpla si mai sigura modalitate de a vinde criptomonedele este printr-un site de schimb de criptomonede. Daca nu aveti deja un portofel de schimb de criptomonede, va recomandam sa creati un cont cu unul dintre site-urile mari de incredere si sa transferati monedele acolo pentru a le vinde.

Motivul pentru care cea mai sigura modalitate de a va vinde monedele este ca site-ul de schimb detine fondurile pe care le veti obtine, evitand ca orice potential escroc sa poata face o taxa sau ceva similar si sa va fure din monede. Mai mult, utilizeaza certificatele de securitate si criptarea SSL necesare pentru ca toate tranzactiile sa fie complet sigure si sigure.

Deci cum sa-ti vinzi monedele? este foarte simplu cand tineti monedele in portofelul de schimb de criptocurrency. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti moneda pe care doriti sa o vindeti si sa mergeti pe piata de vanzare.

De acolo trebuie sa introduceti cantitatea de monede pe care doriti sa le vindeti si pretul pe care il doriti pentru ele si sa trimiteti comanda dvs. de vanzare.

Apoi, sistemul va avea grija de restul si va gasi un cumparator care este dispus sa va ia monedele pentru pretul specificat. Odata ce intreaga comanda a fost procesata, veti vedea ca monedele dispar din portofel si in schimb vor fi inlocuite cu o moneda reala.

Banii pe care i-ati primit pentru monede pot fi apoi retrasi in contul dvs. bancar prin trimiterea unui transfer bancar sau pot fi folositi pentru a cumpara alte criptomonede in cazul in care doriti sa faceti acest lucru.

Vanzarea de monede pe forumuri si comunitati online

Urmatoarea optiune dintre care trebuie sa alegeti este sa va vindeti monedele printr-unul dintre numeroasele forumuri online si comunitati diferite care exista despre criptomonede. Acolo veti gasi multi alti pasionati de criptomoneda, care sunt mereu in cautarea de a cumpara monede pentru a completa soldurile lor.

Cel mai simplu mod de a-ti vinde monedele in acest fel este sa creezi un fir despre dorinta de a-ti vinde monedele, suma pe care o ai din ele, pretul pe care il doresti pentru ele si metoda pe care vrei sa o platesti.

Cumparatorii potentiali ai monedelor va vor contacta apoi pentru a discuta despre comertul cu monede, de obicei pentru a incerca sa obtina un pret mai bun din partea dvs., cu exceptia cazului in care pretul dvs. este deja mai bun decat cel pentru care pot cumpara monedele din alte locuri.

Variabila de aici consta in faptul ca veti fi singurul responsabil pentru tranzactii, ceea ce inseamna ca nu exista niciun site intre dvs. si client, care sa va garanteze ca veti primi banii pentru monede.

Din aceasta cauza, va recomandam sa faceti tranzactii doar cu persoane care au mai multe referinte din fostele meserii si care au primit toti banii fara probleme din partea acelui utilizator.

In acest caz, trebuie doar sa-i ceri sa va trimita banii si veti trimite monedele pe adresa sa unica de portofel cryptocurrency. Este la fel de simplu si nu dureaza foarte mult.

Vanzarea monedelor catre prieteni

Ultima optiune pe care o aveti atunci cand doriti sa va vindeti monedele este sa le vindeti prietenilor dvs., care sunt interesati sa cumpere monede suplimentare.

Inca o data tot ce trebuie sa faceti este sa va dati seama cate monede vreti sa vindeti, pretul pentru ele si modul in care prietenul respectiv ar trebui sa te plateasca si tranzactia este stabilita.

Apoi, va trebui doar sa-i trimiteti monedele pe adresa sa unica de portofel in timp ce el va va trimite fondurile si in termen de o ora va avea monedele in portofel. Asa cum puteti vedea, este foarte simplu sa va vindeti monedele odata ce nu mai aveti nevoie de ele sau doriti sa incasati un profit.

comments
 • Maria
  Posted at 1:05 pm August 6, 2019
  Maria
  Reply
  Author

  Foarte bun articolul, multumesc mult pentru informatie.

 • Leave a Reply