Share Button

Ce contine o pila pentru unghii?Pila electrica este instrumentul care cu siguranta poate usura foarte mult viata unei manichiuriste. Si in acelas timp poate reduce timpul acordat unei cliente, ceea ce inseamna in primul rand un mare castig pentru manichiurista pentru ca isi termina treaba mai rapid, si se poate pregati sa primeasca urmatoarea clienta. Totodata, atunci cand manichiuristele folosesc cele mai bune freze si pile pentru manichiura si pedichiura de la Shopu.ro, si clientele au de castigat, pentru ca manichiura sau pedichiura va fi perfecta.

Pila electrica pe care o folosesc manichiuristele la salon este compusa de obicei din 3 componente:

  • Unitate centrala;
  • Unitate mobila;
  • Freze: diamant, carbid, banda pila;

Trebuie precizat faptul ca exista diferite pile electrice unde nu exista doar unitatea mobila si frezele. Unitatea mobila reprezinta cea importanta componenta pentru manichiuriste, dat fiind faptul ca de aceasta depinde munca lor.

E bine ca manichiuristele sa isi indrepte atentia catre o pila electrica care sa fie capabila sa le satisfaca toate necesitatile. In cazul in care manichiuristele lucreaza foarte mult, aceasta unitate ar fi indicat sa fie sa fie cat mai usoara, sa nu trepideze in timpul utilizarii si sa fie usor de prins, sa fie cat mica. Frezele folosite depind doar de ceea ce doriti sa faceti.

Se poate folosi o freza pentru unghii cu succes la manichiura clasica; insa instrumentul poate fi folosit cu succes si la alte activitati precum la aplicarea unghiilor false, la umplut si la pedichiura.

Manichiura clasica: In cazul manichiurii clasice freza pentru unghii poate fi folosita la indepartarea cuticulei, fara sa mai fie nevoie de foarfeca. In aceasta etapa se folosesc frezele de diamant mai subtiri, cu care se poate curata foarte bine zona cuticulelor.

Este foarte important ca freza sa nu patrunda in matricea unghiei naturale, varful acestuia de-asemenea este indicat sa nu raneasca nici zona cuticulelor si nici suprafata unghiei. Cu o freza de diamant mai lata, poate fi indepartata pielea moarta chiar si de pe degete, mai ales in cazul persoanelor care au mainile foarte aspre.

Aplicarea unghiilor false: In ceea ce priveste aplicarea unghiilor false pila electrica este de folos la doua etape, in primul rand instrumentul se foloseste la pregatirea unghiilor naturale, apoi se mai foloseste la indepartarea cuticulei si a depunerilor din zona cuticulei. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca instrumentul se mai foloseste si la finisarea unghiilor. Aici se va folosi freza de diamant si banda pila.

Intretinerea unghiilor false: la alegerea manichiuristei se poate utiliza freza de carbid sau banda pila. La indepartarea materialului in mod evident va fi de mai mare ajutor pila electrica, iar aici precizam faptul ca ar fi ideal sa se foloseasca si aspiratorul de praf, dat fiind faptul ca praful poate sa cauzeze alergie. E bine ca manichiuristele sa se protejeze chiar si cu o masca.

Pedichiura: la indepartarea callusului se poate folosi chiar si banda pila, dar si freza de diamant poate reprezenta o alegere buna, iar aici depinde de necesitatile fiecarui client. La cuticule se pot folosi din nou freze de diamant.

Aceste freze de diamant si cea de carbid se pot desinfecta, insa in ceea ce priveste benzile de pila precizam faptul ca acestea sunt de unica folosinta. Intodeauna aceste freze trebuiesc bine curatate cu ajutorul unei perii, pentru a nu ramane material in ele. Pentru a nu reduce durata de viata a frezelor este indicat sa nu se pileasca materiale foarte tari sau rigide (pietre, cristale) cu acestea.

 

There are no comments.

Leave a Reply