Am ales un concediu in Spania

Am ales un concediu in Spania

0 Shares
0
0
0

Am ales un concediu in Spania
Trei din cele mai apreciate plaje ale Spaniei se afla in Insulele Baleare, trei din arhipelagul Canare, doua din Andaluzia, una din Galicia si una din Tara Bascilor.

Pentru Spania, exista curse charter catre insulele din arhipelagul Canare, in Tenerife, Baleare-Mallorca si Ibiza, pe Costa Brava.

Ma joc cu degetul pe harta si visez la un concediu Spania, departe de toata nebunia cotidiana, departe de telefoane care suna mereu si mereu, departe de galagie si de termene limita.

Am obosit, sunt mereu cu ochii pe ceas, mereu in graba, mereu fac ceva. Am uitat cum este sa ma relaxez, sa nu vrea nimeni nimic de la mine si sa nu fie necesar sa ma trezesc cu noaptea in cap, cand nici gainile nu au luat micul dejun inca. Imi doresc o vacanta si am aflat ca Ses Illetes din Formentera este in topul celor mai bune plaje din lume, alaturi de plaje celebre din Cuba sau Puerto Rico.

Plaja Illetes este locul la care visez, perfect pentru scufundari sau, pur și simplu, pentru a te bucura de soare si mare intr-un loc magic. Insula Menorca are partea nordica imbracata in stanci, cu multe golfuri sau plaje retrase, cu nisip fin, parca cernut de zane. Este transport pe insula si sunt multe trasee turistice alaturi de cele mai frumoase plaje din Insulele Baleare.

Traseul pană la Cap de Favártix este unul de vis, varful stancos si ingust din extremitatea nordică a Parcului Natural S’Albufera des Grau.

Dincolo de linistea plajelor, orasele vin in intampinarea turistilor cu propriile povesti, traditii sau oferte culinare. Palatul regal din Madrid este foarte frumos, iar alte orase importante din Spania sunt: Barcelona, Valencia,Sevillia,Bilbao.

Iubesc vacantele linistite, vacantele in care ma bucur de nou si de pasi usori, in care cunosc oameni si ma descopar pe mine. Iubesc vacantele in care nu am ora sa ma trezesc, vacantele in care am vreme doar pentru mine.

Ma joc cu degetul pe harta si de-abia astept sa alerge zilele mai repede, cu tot cu activitatile pe care le am de dus la bun sfarsit si sa ajung in Spania, la soare. Mergi cu mine?

0 Shares
1 comment
  1. Am fost si eu odata in Spania, mai exact in Barcelona. Este un oras minunat, m-as intoarce oricand.

Comments are closed.