Share Button

Radiofrecventa va scapa de celulita
Noutatile existentie pe piata in zona de frumusete din Romania sunt imbucuratoare: aspectul sub forma de coaja de portocala va disparea pe termen lung si cu ajutorul terapiilor care sunt inspirate din domeniul medical. Noi va recomandam in primul rand radiofrecventa corporala sau faciala.

Radiofrecventa reprezinta o metoda terapeutica ce provine din fizioterapie cu ajutorul careia undele electromagnetice vor produce si o modificare de polaritate celulara tinand cont de intensitarea sa. Undele pot sa patrunda foarte superficial in piele sau pot ajunge pana la maxim 2 cm in interiorul tesutului adipos.

In acest fel tesutul subcutanat se va incalzi pana la o temperatura foarte ridicata ce poate ajunge pana la 45 de grade Celsius daca se face frecventa tripolara si pana la 60 de grade daca se utilzeaza o tehnologie monopolara. Astfel se va obtine si asa zisa denaturare la nivel de colagen si contractiile sale imediate cum ar fi si spargerea ori golirea de continut a adipocitelor si a celulelor grase.

In prima faza, se produce contractia septurilor fibroase care duce si la conturarea zonelor insa in perioadele urmatoare tratamentului ca si raspuns la caldura care se localizeaza fibroblastul produce colagen si elastina. In acest fel, se poate remodela si aspectul de celulita din zona feselor, coapselor si bratelor si abdomenului.

Al doilea avantaj este reprezentate de puterea de a reduce laxitatea cutanata si de a strange pielea flasca si rezultatele care se aplica la nivelul conturului fetei sau pe pleoape sunt de obicei bune.

Preutl sedintelor tripolare este mai mare decat la radiofrecventa normala si sunt necesare cel putin 6 sedinte pentru orice zona dar despre aparatele care utilizeaza frecventa monopolara cum este si Thermage, medicii sustin ca va forma colagen nou la nivelul pielii in doar o sedinta.

O alta metoda la fel de eficienta este si mezoterapia care este reprezentata de injectarea in doeze mai mici anumite medicamenete in zonele considerate a fi cu probleme.

Compozitia nu este aceeasi, si fiecare medic apreciaza tinand cont de tipul de celulita, medicatia necesara pentru fiecare pacienta. In principiu baza e formata din aceleasi substante: extract din sulfina, xilocaina si alte substante comune care au si caracter de anestezic local si care ajuta in acelasi timp si la o foarte buna difuzare a substantelor.

Pentru pielea asata sunt necesare si oligoelementele cum ar fi zincul sau siliciul care vor strange tegumentul. Tratamentele pot sa includa intre 10 si pana la 15 sedinte si costul va ajunge pana la cateva sute de euro.

Cea mai buna metoda prin care se poate administra ozon in tesuturi este cu ajutorul capsulei de ozon care se intalneste la mai multe saloane de frumusete din tara noastra.

Ozonul care se aplica asa actioneaza si asupra globulelor rosii si mareste viteza de circulatie prin capilare metabolismul local si oxigenarea si accelereaza lipoliza si fragmentarea lanturilor lipidice si reduce si retentia de apa.

Mai este si o forma mai invaziva si mai eficienta de tratament in injectarea oxigenului molecular care este imbunatatit cu ozon in pernute cu ajutorul unor injectii mici.

There are no comments.

Leave a Reply