Share Button

Ce defecte poate avea un telefon?
Stim cu totii ca telefoanele acelea clasice, cu butoane de demult au fost inlocuite in ultimii ani cu telefoanele inteligente. Ei bine, daca la inceput, doar tinerii simteau nevoia de avea astfel de telefoane, mai nou atat batranii cat si copiii de clasele primare detin astfel de telefoane.

Daca pentru cei mai batrani telefoanele au o singura intrebuintare si anume aceea de a putea vorbi cu cei dragi, pentru copiii de scoala telefoanele sunt foarte importante pentru ca isi pot gasi diferite teme sau lectii pe internet, se pot juca in timpul liber si pot asculta muzica preferata, in timp ce pentru adolescenti si nu numai, telefoanele sunt ideale pentru a comunica cu familia, pentru a fi activi pe retelele de socializare, pentru a cauta diferite informatii.

Din ce se poate vedea, telefonul este un obiect de care nu ne mai putem lipsi, indiferent ca mergem pana la magazin, sau ca plecam la serviciu sau la piata. Oriunde mergem, telefonul il luam cu noi.

Ei bine, aceste telefoane inteligente cu siguranta sunt mult mai utile decat cele clasice, si in mod evident mult mai aspectuoase, dar cu siguranta sunt si mult mai sensibile.

Daca acum cativa ani buni de zile, aveai un telefon sa zicem Alcatel, sau un Nokia clasic cu butoane, il puteai scapa fie si de la etaj si nu patea mare lucru, eventual se zgaria putin, sau ii cadea bateria dupa care se punea la loc si telefonul functiona fara probleme.

Ei bine, odata cu trecerea timpului si aparitia acestor telefoane, pe langa cunoscutele avantaje pe care acestea le au, au si un mare dezavantaj, si anume faptul ca sunt mult mai sensibile decat cele vechi.

Daca un telefon vechi il scapai de la etaj cu siguranta functiona in continuare la parametrii normali, pe cand daca scapi un smartphone chiar si de la doi metri cu siguranta daca nu este protejat displayul cu un geam protector, acesta se sparge.

De asemenea telefoanele inteligente pot sa intampine probleme si legat de sistemul de operare sau de aplicatii, insa cu siguranta sunt o multime de service-uri de specialitate unde se rezolva toate aceste probleme. De exemplu daca locuiesti in capitala, trebuie doar sa cauti reparatii telefoane Bucuresti pe internet, si vei gasi cele mai bune astfel de service-uri din zona in care locuiesti.

Indiferent ca iti duci telefonul pentru aplicarea unui geam de protectie, sau pentru inlocuirea unui touchscreen sau a unui display, in cazul in care angajatii de la service nu au alte comenzi, iti pot remedia pe loc problema.

In cazul in care telefonul tau intampina probleme mai serioase si trebuie rescris si reinstalat sistemul de operare, sau are diverse alte defectiuni, atunci reparatia va dura mai mult.

Ce este important sa stii in momentul in care vrei sa iti duci telefonul la reparat este faptul ca. telefonului i se va face o constatare dupa care vei fi anuntat de problemele depistate, iar dupa ce iti dai acordul pentru inceperea procedurii de reparatie, se va incepe munca.

De obicei cam toate service-urile au aceleasi preturi pentru reparatii, eventual au mici diferente, insa calitatea reparatiilor cu siguranta difera.

There are no comments.

Leave a Reply