Share Button

Un machiaj corect incepe cu un ten curat si aplicarea unui primer
O multime de femei cred ca secretul pentru un machiaj perfect sta in a aplica un primer pentru fata, fond de ten, concealer, pudra, blush si alte produse cosmetice. Ceea ce trebuie sa stim este faptul ca un machiaj realizat corect incepe inainte de aplica orice produse cosmetice.

Primul pas in orice machiaj incepe cu ritualul de ingrijire. Chiar daca nu avem tenul perfect, nu trebuie sa fugim de aceste probleme si sa le ascundem sub machiaj. Acest lucru inseamna ca trebuie sa stim ce tip de piele avem, sa o ingrijim corespunzator, si sa alegem acele produse care ni se potrivesc.

Ingrijirea pielii este cu adevarat primul pas in aplicarea machiajului. Este modalitatea prin care te poti asigura ca pielea ta este curata, neteda si pregatita pentru aplicarea machiajului. Inainte sa aplici primerul, fondul de ten si pudra, trebuie sa incepi cu curatarea ei. Este unul din cei mai importati pasi de ingrijire a pielii.

Trebuie sa te asiguri ca pielea ta este curata, fara impuritati si resturi. Chiar daca poti acoperi anumite imprefectiuni cu un corector, un ten luminos si fara imperfectiuni se obtine prin ingrijire corecta. In functie de tipul de piele, este recomandat sa alegi acele produse care se potrivesc si sa le aplici pentru a obtine un ten curat si revigorat. Apoi, dupa ce tenul a fost curatat, este important sa fie hidratat.

De aceea, o crema hidratanta nu trebuie sa iti lipseasca. In acest fel te vei asigura ca pielea ta este hranita si va imbunatati aspectul tenului tau. Tot la capitolul hidratare, trebuie sa mentionam ca ar fi ideal sa alegi o crema cu protectie solara.

Dupa ce ai ti-ai curatat tenul si l-ai hidratat, poti incepe sa aplici machiajul, si sa aplici primer-ul. Trebuie sa recunoastem, acest produs este unul din produsele pe care alegem sa nu le folosim.

Multe persoane considera ca este un pas peste care poti sari, insa odata ce il vei testa, vei observa cu siguranta diferenta dintre un machiaj in care aplici un primer, si unul in care alegi sa sari peste acest pas.

Rolul unui primer este acela de a crea o bariera intre piele si machiaj. In acest fel iti vei pastra pielea neteda si iti va da o stralucire subtila. Este o necesitate in special in timpul lunilor de vara deoarece va impiedica machiajul sa se imprastie.

Odata ce primerul a fost aplicat poti trece la urmatorii pasi si sa aplici produsele cosmetice preferate. Nu uita, un machiaj corespunzator inseamna un ten curat si hidratat, inseamna un primer de calitate, si apoi machiajul pe care il aplici in mod obisnuit.

Tu cum aplici produslele de machiaj? Impartaseste cu noi ritualul tau de fiecare zi.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply