Share Button

Ce este radiofrecventa si de cate tipuri este?
Este evident faptul ca fiecare femeie si-ar dori sa aiba o fata cat mai curata, pentru ca astfel ar putea sa iasa oricand din casa fara a se mai machia. Ar putea sa mearga asa la servici, sau chiar si la cele mai imporante evenimente la care ar avea de onorat o invitatie.

Din pacate insa, nu toate femeile se pot bucura de o fata frumoasa si curata, astfel ca ele vor incerca sa mascheze toate micile defecte sub un machiaj perfect.

Sunt insa situatii in care femeile nici datorita machiajului nu pot ascunde acneea sau ridurile, ori pielea lipsita de elasticitate, astfel ca vor cauta cele mai eficiente solutii pentru a scapa de aceasta povara.

Cea mai eficienta solutie pentru femeile care se confrunta cu astfel de probleme, fara doar si poate este radiofrecventa faciala, iar un astfel de procedeu, este un tratament non chirugrical si nedureros, care are rolul de a combate lipsa de elasticitate si lipsa de fermitate a pielii, intinerind-o datorita producerii de noi fibre de elastina si colagn.

La baza radiofrecventei, stau undele electromagnetice care au rolul de a penetra straturile pielii, iar astfel in zona tratata se va crea un camp electromagnetic, unde energia este transformata in caldura.

Aceasta energie transformata in caldura, are ca efect scurtarea fibrelor de colagen existente, dar si stimularea cresterii de noi fibre de elastina si colagen.

Radiofrecventa faciala poate sa fie de mai multe tipuri, iar aceste categorii sunt determinate de numarul de electrozi folositi pe zona tratata. De exemplu radiofrecventa monopolara foloseste un singur electrod  pe suprafata tratata.

Radiofrecventa bipolara utilizeaza doi electrozi pe suprafata tratata, in timp ce radiofrecventa tripolara foloseste trei electrozi pe suprafata tratata. Ultima categorie de radiofrecventa faciala este cea hexapolara, care foloseste sase electrozi pe suprafata tratata.

Daca stam sa analizam dupa locul in care poate sa fie aplicat un astfel de tratament non chirurgical, putem afirma faptul ca radiofrecventa poate sa fie de doua feluri si anume: radiofrecventa faciala si radiofrecventa corporala.

Radiofrecventa folosita in tratamentele corporale ofera femeilor rezultate spectaculoase in remodelarea siluetei, si va reduce depozitele de grasime acumulate odata cu trecerea timpului.

Totdata un astfel de tratament va trata toate stadiile celulitei si va estompa vergeturile si va trata pielea lasata si lipsita de elasticitate.

Ei bine, atat radiofrecventa raciala cat si cea corporala, sunt doua tipuri de tratamente care se recomanda femeilor care au probleme estetice la nivel facial sau corporal.

Aceste tratamente sunt nedureroase, si non chirurgicale, astfel ca nu este nevoie de nici un fel de anestezie inainte de a incepe un asemenea tratament.

In ceea ce priveste caldura produsa de undele electromagnetice, aceasta este foarte usor de suportat, astfel ca orice femeie isi doreste, poate urma un astfel de tratament fara risc si fara probleme.

Pentru femeile interesate de astfel de tratamente, trebuie specificat faptul ca ele se vor desfasura in mai multe sedinte, care dureaza aproximativ 30 de minute, iar inainte de a se incepe un astfel de tratament, tenul trebuie sa fie demachiat, dupa care se va aplica o crema conducatoare cu colagen, pentru ca in continuare sa poata sa fie urmata radiofrecventa.

Acest tratament este contraindicat femeilor care au infectii acute ale pielii, eczeme, herpes sau boli contagioase, insa nici femeile insarcinate si cele care alapteaza nu trebuie sa urmeze un asemenea tratament.

There are no comments.

Leave a Reply