Tot ce trebuie sa stii despre a oferi flori

0 Shares
0
0
0

Flori.ro  ne invata mai multe despre cum ar trebui sa fie oferite florile. Oferirea de flori nu trebuie sa fie costisitoare. Lanturile private au o mica selectie de flori la preturi avantajoase.

Daca serviciul full-service este prea mult, sustine-ti floriarul local, unde poti primi sfaturi, vezi florile inainte de a cumpara si primesti buchetul aranjat – de cineva care va face o treaba mult mai buna decat poti tu sa faci in mod normal.

Multe orase mari, cum ar fi Bucurestiul, au raioane de flori. Dar uneori poti avea nevoie de flori repede si fara sa fie necesar sa te deplasezi. Este absolut fabulos sa faci asta si atunci poti intra pe site-ul flori.ro si poti cumpara de acolo florile care vor ajunge la destinatia dorita.

Trandafiri sunt clasici, desigur. (Rosu inseamna “te iubesc”, alb inseamna “nu inseamna nimic, hai sa fim prieteni”, roz este undeva intre rosu si alb – atat in culoare, cat si in sens).

Dar dandu-i trandafirii este ca si cum ai scrie o poezie care incepe “Trandafirii sunt rosii, violete sunt albastre …” Dulce, dar evident. Da, trandafirii sunt minunati, dar tu nu ai venit aici pentru a primi sfaturi despre trandafiri.

Daca vrei cu adevarat sa-ti impresionezi iubita, da-i ceva unic: crini cu frunze de feriga, un buchet mixt, flori salbatice etc. Aici e chestia: incearca ceva … si observati ce ii place. Daca ea se uita la ele si le pune in fereastra, ofera-I flori luminoase colorate. Daca primul lucru pe care il face este sa le miroasa data viitoare ofera flori care miros bine.

Cele mai multe magazine de flori fera un buchet mixt de flori. Foarte romantic, si de obicei nu prea pricy.

Crinii Stargazer sunt de asemenea cautati, dintr-un motiv anume: mirosul este uimitor. (Pentru nescultat, incercati crini Asia). Cumparati crini numai cand mergeti la ea acasa. De ce? Deoarece staminele lasa o pata galben stralucitoare pe tot ce ating. Cu toate acestea, merita, pentru ca mirosul este uimitor.

Evitati cactusii sau plantele de tip desert, cu exceptia cazului in care aveti un simt al umorului. Nu trebuie sa explicam de ce nu ar trebui sa dam unei fete un cadou uscat sau vested, nu?

Vreti ceva care creste? Incercati lalele sau orhideele la ghiveci. Lalelele sunt mai usor de intretinut – nu super-romantice, ci un cadou minunat, totusi. Orhideele sunt foarte sexy, dar (ca si multe lucruri sexy) pot fi destul de greu de intretinut.

Acum, ca aveti o idee despre ce sa obtineti, sa ne uitam la modul in care functioneaza lucrurile.

Buchetul. Buchetul clasic functioneaza perfect. Cand primiti un buchet de flori, de obicei vine cu un mic recipient cu substanta hranitoare.

Ia o vaza si pune apa in ea. Nu aveti nevoie de prea multa,  1/4 este suficient pentru a acoperi toate tulpinile. Daca florile au venit cu un pachet de elemente hramitoare, pune o parte din ele acolo. Daca nu, zdrobiti o tableta cu vitamina C incercati sa o puneti acolo.

0 Shares