Share Button

Probleme serioase pentru Samsung Galaxy S8?
Fiecare utilizator de smartphone ar vrea ca telefonul pe care urmeaza sa si-l cumpere sa functioneze fara probleme, si sa poata sa fie folosit o perioada cat mai indelungata de timp.

Tocmai de aceea, foarte multi utilizatori atunci cand se afla in cautarea unui astfel de dispozitiv, isi vor indrepta atentia spre terminalele cele mai scumpe si cele mai performante de pe piata, cum ar fi de exemplu un telefon Samsung Galaxy S8.

Tinand cont de faptul ca acest telefon vine de la Samsung, cel mai renumit producator de pe piata de telefoane mobile, este evident faptul ca utilizatorii nu se asteapta ca telefonul sa intampine probleme si sa fie nevoiti sa il duca intr-un service gsm specializat numai in reparatii Samsung.

Lucrurile nu stau insa tocmai asa, iar foarte multi dintre utilizatorii care au optat pentru terminale Samsung Galaxy S8, au ajuns deja cu ele in service, pentru a fi reparate.

In primul rand, ajung zilnic in service-uri telefoane de acest fel pentru ca au nevoie de o reparatie de inlocuire display, pentru ca utilizatorul a fost neglijent in momentul folosirii telefonului, insa nu vom discuta despre acest aspect acum.

Sunt anumiti utilizatori care au optat pentru un model Samsung Galaxy S8, iar la foarte scurt timp de la achizitionarea dispozitivului s-au plans de faptul ca pe ecranul dispozitivului a aparut o tenta rosiatica de culoare.

Din pacate aceasta problema nu a putut fi rezolvata pana in prezent din setarile telefonului, iar foarte multi utilizatori au fost nevoiti sa isi duca telefonul la service, unde fie pe baza certificatului de garantie, fie contra cost, s-a efectuat reparatia pentru a se indeparta tenta rosiatica de pe ecran.

Au fost intalnite si alte cazuri, in care utilizatorii de Samsung Galaxy S8, au intampinat probleme in ceea ce priveste incarcarea wieeless, iar o mare parte dintre utilizatori iarasi au ajuns sa isi duca telefonul la service, pentru a se remedia problema.

Ei bine, daca ai crezut ca acestea ar fi singurele probleme care apar in cazul acestor telefoane, te-ai inselat. Sunt utilizatori care se plang pe forumurile Samsung de faptul ca telefonul lor nu mai porneste dupa ce este resetat, iar problema unde crezi ca se poate rezolva? Din nou la un service gsm unde se repara terminale Samsung.

Unii utilizatori se mai plang de faptul ca telefonul lor intampina probleme referitoare la cardurile de memorie, anumite dispozitive nu depisteaza aceste accesorii, in timp ce altele intampina alt gen de probleme.

Asadar, dupa cum se poate observa, nu este neaparat o lege scrisa ca atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, trebuie sa il alegi pe cel mai scump de pe piata, pentru ca doar acela functioneaza bine.

Poti avea ghinionul de a cumpara un model foarte scump de pe piata, cum este in cazul de fata exemplu modelul Samsung Galaxy S8, iar dispozitivul sa se comporte ciudat inca de la prima utilizare, iar mai apoi tu sa regreti alegerea facuta.

Asta nu inseamna insa ca aceste telefoane nu sunt bune, dimpotriva sunt foarte bune, insa totul tine si de norocul pe care il ai cand iti alegi dispozitivul.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply