Share Button

Legatura intre structura site-ului si pozitionarea sa in GoogleAntreprenorii cu siguranta se gandesc la mai multe strategii de marketing, datorita faptului ca isi doresc ca firma lor sa aiba un numar cat mai mare de clienti, tinand cont de faptul ca un numar mare de clienti, inseamna automat venituri mai mari ale firmei.

In acest sens, ei pot alege sa isi promoveze firma in mediul online, iar optimizarea seo poate sa fie cea mai buna solutie in acest caz.

Daca te intrebi cum poate ajuta optimizarea seo un antreprenor, ei bine, trebuie sa stii faptul ca site-ul firmei, va fi atat de bine promovat, astfel incat va ajunge sa aiba o pozitionare cat mai buna atat in Google, cat si in alte motoare de cautare.

Daca tot nu ai inteles despre ce este vorba, trebuie sa stii ca specialistii in domeniul optimizarii seo, se vor ocupa foarte atent de structurarea site-ului, atat pentru vizitatori, cat si pentru motoarele de cautare.

Atunci cand site-ul va avea un numar mare de vizitatori, acestia vor putea deveni clienti, iar firma va avea castiguri mult mai mari. Daca iti doresti sa colaborezi cu o astfel de companie, poti accesa oricand http://smartseopack.com/optimizare-seo-articole/, pentru a vedea mai multe detalii despre ce inseamna optimizarea seo, si pentru a vedea cat costa acest proces.

In cazul in care se doreste optimizarea unui site mic, este foarte important de precizat faptul ca se poate alege si o ierarhie logica si clasica, si se poate opta pentru rubric principale sau rubric secundare.

Mai pe intelesul tuturor, se poate opta pentru categorii si subcategorii, iar accesul la paginile site-ului se va putea face direct din meniul acestuia de navigare.

In cazul in care se doreste optimizarea unor site-uri mai compleze, atunci se va putea face o legatura logica intre categorii si subcategorii, iar in acest fel se va putea implementa un sistem de tag-uri, la fel ca sistemul de pe bloguri.

Deasemenea, se va putea crea un sumar al rubricii respective. Daca discutam despre site-uri c-commerce complexe, atunci un astfel de sistem de filtre implementat, poate sa fie de mare ajutor.

Pentru ca site-ul sa fie cat mai bine optimizat, trebuie folostie cuvinte cheie alese cu o foarte mare atentie, in functie de obiectivele site-ului.

Linkingul intern conteaza deasemenea foarte mult. Pe Homepage ar fi bine sa fie plasate linkuri spre paginile cele mai importante ale site-ului, si ar fi ideal sa se lege paginile intre ele intr-un mod cat mai natural si cat mai logic.

Se va putea face o legatura intre principalele subcategorii din pagina produsului, iar textul descriptiv al linkurilor este obligatoriu sa contina cuvinte cheie.

Un alt aspect care conteaza foarte mult este firul navigarii pe site, pentru ca el le va fi de mare ajutor utilizatorilor, tinand cont de faptul ca le va arata categoria unde se afla, dar si acest fir al navigarii conteaza si pentru motoarele de cautare, pentru ca va ajuta la ameliorarea linkingului intern.

Ei bine, acestea fiind spuse, este destul de greu sa se promoveze un site in mediul online, tocmai de aceea trebuie aleasa colaborarea cu o firma de top de pe piata.

There are no comments.

Leave a Reply