Share Button

Si tu cauti o pompa submersibila 200 metri?Si in domeniul pompelor submersibile, ca in orice alt domeniu, exista o competitie foarte mare. Desi nu e vizibila precum in celelalte doemnii ea exista si daca faci o comparatie subtila intre modele, vei vedea ca unele au caracteristici tehnice cu adevarat nemaipomenite, care pot face dintr-un proiect de alimentare cu apa o adevarata opera de arta.

Din categoria celor mai bune pompe submersibile va prezentam astazi o pompa submersibila de 200 de metri, fireste, produsa sub numele Panelli.

Panelli este deja un nume foarte cunoscut in industria pompelor submersibile. Pe langa faptul ca sunt pompe cu adevarat rezistente si durabile, dar si foarte robuste si puternice, ele mai au o caracteristica in plus, care cel putin in domeniul alimentarilor cu apa conteaza foarte mult, si anume rezistenta la nisip.

Pompa submersibila Panelli 95 PR3 N33 este una dintre modelele de pompe care prezinta o rezistenta la nisip de 300 de grame pe metru cub, iar acest aspect nu este deloc de neglijat. Ce e drept nu sunt singurele pompe care prezinta o astfel de rezistenta, insa ca valoare a rezistentei acestea sunt in mare singurele modele cvare pot fi folosite atunci cand volumul particulelor de nisip aflate in apa depaseste 50 de grame pe metru cub.

Dece este atat de importanta aceasta caracteristica, rezistenta la nisip? Ei bine nisipul reprezinta problema cea mai acuta alaturi de apa in ceea ce priveste coroziunea ce apare la dispozitive de acest tip.

Aceasta rezistenta la nisip duce la eliminarea aproape in totalitate a coroziunii, lucru care este cu adevarat un exemplu de urmat si pentru ceilalti producatori de pompe submersibile. Conceptul inovator al specialistilor de la Panelli presupune instalarea unui sistem cu palete flotante din policarbonat rotorului flotant cu distantator frontal reglabil, care are ar rolul de a facilita fluxul de apa prin interiorul pompei.

Dupa ce am povestit despre acest sistem performant si avantajos, practic pare ca nu mai este nevoie de nicio prezentare a caracteristicilor tehnice. Pompa este una dintre cele mai bune pe segmentul ei, avand o putere de 2200 W, un debit de 5,4 metri cubi pe ora si o inaltime maxima de pompare de 200 de metri.

Diametrul de refulare este de 1 1/4 toli, iar diametru pompei este de 100 de milimetri. Presiunea maxima de functionare este de 20 bari, iar diametru pompei este de 98 de mm.

Este inutil sa mai spunem faptul ca in mod uzual pompele submersibile folosite pentru alimentari cu apa au caracteristici putin mai slabe decat ceea ce am discutat anterior. Aceste aspecte sunt importante pentru orice client, deoarece in functie de ele el va sti daca produsul este ceea ce ii trebuie.

Carcotasii ar putea spune ca un astfel de produs, atat de performant, costa mai mult decat ar face. Din contra am putea spune noi, aceasta pompe submersibila de 200 metri poate fi gasite la un pret foarte bun pe site-ul www.shop-einstal.ro , acolo unde dealtfel veti putea face si o comparatie cu respul pompelor submersibile utilizate in acelasi domeniu al alimentarilor cu apa.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply