Share Button

Dat fiind faptul ca telefoanele mobile sunt atat de importante pentru noi, ele practic ne-au creat o mare dependenta, este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un dispozitiv cat mai performant.

Atunci cand discutam despre telefoane performante, cu siguranta stim cu totii ca terminalele celor de la Apple se incadreaza in aceasta categorie. Dispozitivele iPhone produse si scoase pe piata de catre Apple, dispun de specificatii tehnice pe masura asteptarilor utilizatorilor, insa au si preturi destul de piperate.

De exemplu, modelul iPhone 7 care a fost lansat in a doua jumatate a anului 2016, inca are un pret foarte mare, asa ca multi fani Apple inca isi cumpara acest model, pentru ca la un iPhone 8 sau la un iPhone X nu isi pot face sperante.

Referitor la dispozitivul iPhone 7 trebuie precizat faptul ca acesta dispune de specificatii tehnice remarcabile, are un design aparte, si este primul model iPhone de la Apple care nu mai este prevazut cu buton Home clasic, ci este prevazut cu un buton Home tactil.

Ei bine, lasand la o parte designul acestuia, si chiar si specificatiile tehnice, trebuie precizat faptul ca un asemenea dispozitiv poate sa ajunga la fel de rapid in service precum un telefon mult mai ieftin, sau de generatie mai veche.

Cel mai des intalnit motiv pentru care un model iPhone 7 ajunge in service, este acela ca dispozitivul are display-ul spart. Asadar, o schimbare display iPhone 7 este fara doar si poate una dintre cele mai des intalnite reparatii pentru dispozitivul iPhone 7.

Se pare ca aceasta defectiune este cauzata strict de neglijenta utilizatorilor, care fie nu isi protejeaza in mod corespunzator dispozitivele, cu accesoriile de protectie compatibile, fie chiar daca au telefonul protejat, il scapa pe asfalt sau pe gresie, iar acesta cazand cu display-ul in jos, se sparge.

Apoi trebuie precizat ca exista dispozitive iPhone 7 care au ajuns in service sau care inca se confrunta cu probleme ale difuzoarelor si ale microfoanelor. De multe ori in timpul redarii clipurilor video, sau chiar si in timpul convorbirilor telefonice se aude un bazait neplacut, daca volumul este dat la maxim.

Exista terminale iPhone 7 care ajung pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca intampina probleme in conectarea la internet, indiferent ca discutam despre conectare prin wifi sau despre conectare prin datele mobile.

Asadar, dupa cum se poate observa, acestea sunt doar cateva exemple de situatii neplacute prin care pot sa treaca toti cei care isi cumpara un model iPhone 7, dispozitiv performant si care are un pret foarte mare.

De precizat insa este faptul ca daca anumite terminale iPhone 7 au intampinat astfel de probleme, asta nu inseamna ca toate terminalele iPhone 7 sunt de proasta calitate, sau toate se vor defecta.

Aici depinde foarte mult si norocul fiecarui utilizator, si depinde deasemenea si modul in care utilizatorul isi intretine dispozitivul. Cei care au de regula grija de telefon, nu trec prin astfel de situatii neplacute cu dispozitivul lor iPhone 7.

There are no comments.

Leave a Reply