Share Button

Daca sunteti in cautare de lanterne ieftine intrati pe linkul anterior. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru a cumpara cea mai buna lanterna.

Vom incepe cu bateriile. AA si AAA: Marea majoritate a dvs. veti opta pentru aceste tipuri de baterii traditionale.

In timp ce performanta lor este putin mai mica decat tipurile mai exotice, veti gasi bateriile de care aveti nevoie in aproape fiecare unitate de vanzare cu amanuntul din lume.

Iar performanta becurilor LED-uri va face sa nici nu aveti nevoie de baterii pentru lanterne foarte scumpe. Produsul nostru preferat este Lanterna metalica cu 1 led, 7 W

CR2: Proiectat initial pentru camere digitale, dispozitive de deschidere a usii de garaj, dispozitive de siguranta si  baterii CR2, pachetul reprezinta performanta intr-un pachet incredibil de mic. Luminile alimentate de aceste baterii sunt mici, dar foarte luminoase.

CR123: cea mai obisnuita optiune de inalta performanta a bateriei de litiu poate alimenta un fascicul extraordinar de puternic si aceste baterii sunt din nou foarte compacte. Dar, ele sunt scumpe si la fel ca si CR2-urile, uneori pot fi greu de gasit, in special in afara centrelor mari de populatie.

18650, 14500 si alte baterii reincarcabile de inalta performanta: aceste baterii inmagazineaza  atat de mult incat distrug sursele de lumina  care nu sunt proiectate sa le foloseasca si, in unele cazuri, pot fi chiar periculoase. Luminile alimentate de acestea pot fi stralucitoare, dar pana la momentul in care bateria se descarca.

Da, puteti avea intr-adevar o lumina prea mare pentru majoritatea utilizarilor, trebuind sa va feriti pentru a va proteja ochii de fascicul pe timp de noapte este putin inutil daca nu apartineti unei echipe de cautare si salvare. Evitati, cu exceptia cazului in care aveti nevoie de ceva special, pentru a transforma noaptea in zi, aceste baterii.

Baterii pastile. Nu te chinui, sunt o durere. Alte tipuri de baterii pot oferi performante mai bune, cu o crestere a pretului atat de mica incat sa fie irelevanta.

Daca intentionati sa cumparati mai multe lanterne pentru a le distribui membrilor familiei, pentru a le depozita in diverse locatii sau pentru a folosi frecvent alte electronice, poate fi o idee minunata de a utiliza baterii comune in toate acestea.

Acest lucru va face cumpararea si stocarea bateriilor mult mai usoara si va va permite sa schimbati bateriile intre dispozitive daca si cand este necesar. Mergand pe ideea all-AA sau all-AAA face ca toate aceste actiuni  sa fie mult mai usor de facut.

La o lumina de tipul lanterna, luati in considerare atat dimensiunea, cat si metoda de conectare. Nu numai ca trebuie sa fie mica (de obicei,  AAA sau mai mica), dar ar trebui sa se poata conecta in siguranta la cheia de breloc.

Unele brelocuri pot sa fie foarte bune dar sa nu se ataseze bine la breloc.  Sunt si lanterne vandute de o companie care probabil are cele mai scumpe preturi de transport sunt sau ofera cele mai proaste servicii la nivel nationa, si ar trebui sa te documentezi bine inainte de a te decide sa cumperi.

There are no comments.

Leave a Reply