Share Button

Mirii, nasii si alti sarbatoriti isi pot face acum programari online la saloanele de infrumusetare cu ajutorul site-ului stailer.ro! Atunci cand te afli in aceste posturi, imaginea ta trebuie sa fie impecabila, fara cusur. De la simpla coafura, pana la machiaj, manichiura si pedichiura, aranjarea barbii si masajul anticelulitic – toate vin impreuna cand o astfel de ocazie se apropie. Planifica-ti evenimentul si efectueaza o programare la salon prin Stailer!

Platforma online aduce mai aproape de tine stilistii si saloanele de infrumusetare

Daca te afli intr-o zona foarte populata, numarul saloanelor probabil este destul de mare si nu stii ce sa alegi. Stailer aduce impreuna stilisti si saloane din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, Cluj Napoca si Iasi.

Oriunde te-ai afla in aceasta zona, poti efectua o programare online. Trebuie doar sa accesezi site-ul si sa cauti locatia ta, urmata de genul tau si serviciul de care ai nevoie. Vei descoperi in cateva secunde o lista intreaga cu toate saloanele si stilistii ce corespund cautarilor tale.

Recenziile, pretul serviciilor si rezultatele stilistilor sunt disponibile la fiecare rezultat

Nu ai luat inca o decizie asupra unui salon? Toate detaliile de mai sus vor fi de mare ajutor atunc cand il alegi. Daca vrei sa faci o programare pentru epilare la salon Stil Art din Bucuresti, o poti face cu un singur click, la data si ora stabilita de tine. Acum este mult mai simplu sa alegi un salon sau un stilist. Salonul ofera servicii de cosmetica, pensat, tuns, machiaj, vopsit, epilare, manichiura si pedichiura pentru femei, iar pentru barbati doar tuns.

Planifica-ti evenimentul si efectueaza o programare la salon prin Stailer!

Dupa ce ai pus la punct toate detaliile pentru evenimentul tau, fara sa te deplasezi de acasa, te poti programa la salon. Oricare ar fi serviciile de care ai nevoie, cauta-le pe stailer.ro si alege saloul potrivit nevoilor tale! In perioadele aglomerate ale anului este indicat sa faci programarea cu mai mult timp inainte de eveiment. Chiar daca o vei face online, foarte multe persoane vor folosi site-ului si risti sa ramai fara loc disponibil.

In cazul in care nu ai gasit un loc liber la salonul dorit, poti reveni in fiecare zi si verifica daca s-a eliberat. Platforma stailer.ro este complet gratuita, asadar nu va trebui sa platesti pentru timpul petrecut online. Mai multe informatii vezi aici.

Domnii si doamnele au posibilitatea de a face programari online la cele mai bune saloane din tara. In doar cateva minute poti obtine programarea, vizualizand toate detaliile despre salonul respectiv.

Pe langa recenziile disponibile, pretul serviciilor si rezultatele stilistilor, poti verifica ce servicii mai ofera, unde se afla salon, fotografii din interior si care este orarul general. Va puteti programa impreuna la un singur salon! Fie cautati cate un salon pentru fiecare gen, fie va programati impreuna la unul singur care ofera servicii mixte.

Planifica-ti evenimentul si efectueaza o programare la salon prin Stailer! Timpul economisit prin programarea la salon online il poti petrece cu persoana iubita!

comments
 • Nicoleta
  Posted at 11:37 am June 29, 2021
  Nicoleta
  Reply
  Author

  Excelenta recomandare, big like pentru postare 😀

 • Leave a Reply