Share Button

Lucruri pe care trebuie sa le stiti despre rochiile simpleVreti sa faceti un cadou prietenei sau sotiei dumneavoastra dar nu v-ati hotarat inca ce? Sintagma rochii dama va spune ceva? Rochiile de dama nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Va vom prezenta in continuare cateva lucruri despre rochiile simple.

De ce ar trebui sa alegem o rochie simpla?

Atunci cand oamenii se gandesc la rochiile simple, exista aceasta idee preconceputa legata de faptul ca acestea sunt plictisitoare sau lipsite de bun gust si stil. Trebuie sa facem aici o remarca: nu este nici pe departe asa! Hainele simple au crescut foarte mult in popularitate, de la costumele de baie simple pana la rochiile de mireasa simple.

Rochiile simple urmeaza aceasta tendinta prin a fi aproape anti-culturale. Acest tip de rochie o reprezinta pe femeia care are suficienta incredere in sine astfel incat sa nu urmeze o cultura care pretuieste hainele ieftine fara a se simti prost in legatura cu acest lucru.

Motive pentru acest lucru exista din belsug. Acestea s-ar putea referi la conceptiile religioase ale femeii, la relatiile de serviciu sau ar putea fi vorba pur si simplu despre dorinta acesteia de a nu fi privita ca un obiect.

Rochia de tip “linia A”

Atunci cand ne gandim la rochiile simple pentru femei, rochia de tip “linia A” este cea care ne vine in minte prima data. Acest tip de rochie este pur si simplu atemporal si poate fi gasit oriunde. Daca nu sunteti familiarizati cu acest design, rochia de tip “linia A” se potriveste perfect pe solduri si cade tot mai jos.

Formand prin urmare un A sau mai degraba o forma de triunghi. Imi place sa ma gandesc la o rochie de acest tip ca la o rochie lunga care se potriveste perfect in jurul taliei si nu dedesuptul bustului. Acest tip de rochie isi are originile in Paris in anii 1950. Designerul vestimentar originar, nimeni altul decat Christian Dior. Evolutia moderna contine modele de culori mai deschise fara pliuri. Dupa parerea mea, o maneca lunga la o rochie cu o culoare solida ar putea fi considerata tot ca facand parte din gama rochiilor simple.

Alte tipuri de rochii simple

Rochiile simple vintage sunt, desigur, mai greu de gasit. Rochiile vintage sunt frumoase pentru ca acest tip de rochii este conceput pentru a fi o tinuta dintr-o singura piesa, fara a necesita si altceva. Intr-un oras mai mare, un sfat de care trebuie sa tinem cont este acela care se refera la faptul ca ar trebui sa incercam sa gasim magazinele second-hand din zonele mai tinere ale orasului sau sa accesam diferitele forumuri online pentru a gasi indicii despre unde le putem gasi. Aceasta cautare ar putea fi extrem de cronofaga, astfel incat urmatorul pas ar fi sa gasim o rochie bazata pe un design vintage.

Rochiile purtate la biserica reprezinta cele mai simple rochii dintre rochiile simple. Aceste rochii sunt caracterizate prin etanseitate si reducerea decolteului. In acest tip de mediu, o rochie de tip “linia A” ar putea indeplini criteriile ideale.

Pentru a viziona o gama variata de rochii de dama accesati http://www.fashionagenda.ro/rochii .

There are no comments.

Leave a Reply