Share Button

3-metode-prin-care-sati-maresti-succesul-onlineCe poate face o campanie SEO bine planuita, nu este necunoscut. Sunt multe afaceri care au beneficiat de pe urma strategiilor bine planuite si executate. Tehnologia avansata ne furnizeaza noi instrumente puternice pentru a ne face sarcina in marketing mai usoara.

Rezultatul final al planului de marketing pe internet, este desigur generarea de venituri. Un plan SEO bine executat poate, in afara de a ajuta la crearea de marca si de marketing, te ajuta si la generarea de vanzari.

Sa vedem ce strategii si putea sa incluzi pentru a-ti mari campania de optimizare pentru motoarele de cautare:

Crearea marcii:

Site-ul tau este vitrine afacerii tale. Logo-ul pe care il finalizezi, culorile pe care le alegi pentru site, toate ar trebui sa se identifice cu afacerea ta. Clientul tau iti poate cunoaste si recunoaste compania numai prin intermediul acestor aspecte. Fiecare bit din continutul tau ar trebui sa-ti stabileasca marca in randul publicului.

Fa un studiu al marcilor mari si modul in care acestea isi incorporeaza marca in toate comunicarile lor; ai putea incerca sa cauti inspiratie de acolo si sa vii cu propriul tau stil unic de a-ti promova si-ti cimenta marca. Atunci, oamenii nu se vor mai indoi si vor putea sa-ti identifice compania, crescand astfel vizitele la site-ul tau si provocarea ridicarii in topul motorului de cautare, duce, prin urmare, la cresterea promovarii si vanzarilor tale.

Alegerea cuvintelor cheie:

A fost repetat in timp iar si iar, de cat de importanta este alegerea cuvintelor cheie pentru SEO. O alegere corecta a cuvintelor cheie poate duce la urcarea scarii in rezultatele motorului de cautare. Potentialii tai client te gasesc prin chiar prin aceste cuvinte cheie, deci trebuie sa te gandesti din perspectiva lor atunci cand alegi cuvintele cheie care iti vor reprezenta afacerea.

Cerceteaza site-urile competitive inainte de micsora lista de fraze cheie, ceea ce te va ajuta sa stai departe de competitie si ii va ajuta pe clientii tinta sa te gaseasca usor. Incorporeaza inteligent aceste cuvinte cheie in continutul site-ului tau, avand grija sa nu umpli continutul cu cuvinte cheie, pentru ca poate  duce la pedepsirea de catre motorul de cautare, deoarece nu aprecieaza astfel de tehnici de manipulare. Asa ca joaca correct si furnizeaza informatie buna de citit din care pot beneficia cititorii tai si prin urmare, vei castiga puncte spiridus de la motoarele de cautare pe calea spre top.

Crearea de link-uri:

distribuirea de articole bine scrise, blog-uri si comunicate de presa. O buna tactica SEO este continutul cu link-uri catre site-ul tau.  Autorizeaza continutul tau corespunzator si furnizeaza titlurile potrivite si biografia autorului la toate articolele, pentru ca acest lucru este observat de catre motoarele de cautare, si in cele din urma va duce la cresterea ta in top. Fereste-te si stai departe de generatoarele automate sau de link-uri spam, deoarece asta poate duce la sanctiuni. Castiga-ti link-urile si nu le manipula.

Nu adopta tehnici black hat si chiar daca merge incet, du-ti procesul SEO intr-un mod etic si vei vedea cum rabdarea iti aduce satisfactii prin a-ti aduce trafic pe site si prin a-ti mari site-ul in topul motoarelor de cautare.

There are no comments.

Leave a Reply