Share Button

De ce se fereste multa lume de autoturismele BMW

In zilele noastre este o necesitate sa detinem o masina personala, iar din acest motiv fiecare dintre noi va trebui sa stim sa ne alegem masina ideala, pe care sa ne permitem sa o intretinem, si pe care sa o putem folosi in fiecare zi.

Cei care isi permit, cu siguranta isi vor cumpara un autoturism nou nout, direct de la o reprezentanta auto, iar astfel vor avea siguranta faptului ca masina pe care o vor folosi nu va avea nici un defect.

Sunt insa si persoane care nu isi permit un autoturism nou, sau care chiar daca isi permit, opteaza pentru o masina second hand, iar aici trebuie mentionat faptul ca o masina second hand trebuie verificata foarte bine inainte de a fi cumparata.

Cei care isi cumpara o masina second hand, sau chiar si o masina noua, daca isi doresc un autoturism care sa aiba un consum redus de carburant, isi vor alege o masina care sa aiba un motor mic, diesel, iar astfel vor obtine un consum redus.

Sunt insa si persoane care atunci cand isi aleg un autoturism nu tin cont de consum, pentru ca isi doresc o masina care sa aiba multi cai putere, si care sa le ofere o senzatie unica in momentul in care se afla la volan.

Un astfel de autoturism cu siguranta este fabricat de catre BMW, iar cei care isi aleg un asemenea autoturism vor trai clipe de senzatie, si se vor bucura de placerea de a conduce la maxim.

Trebuie mentionat insa faptul ca sunt si multi soferi care se feresc de aceste autoturisme din mai multe motive, iar unul dintre aceste motive ar fi costurile intretinerii.

Cu siguranta odata ajuns cu masina in service, un sofer va constata faptul ca pretul unei piese Bmw, este mai mare comparativ cu pretul unei masini al altui producator auto.

Un alt motiv pentru care foarte multa lume se fereste de aceste autoturisme este legat de tractiunea spate a masinilor BMW, pentru ca multi soferi se tem sa conduca iarna o asemenea masina.

Ei bine, trebuie precizat faptul ca modelele BMW sunt dotate cu sisteme de siguranta precum DSC sau ASC, iar astfel, odata activate aceste sisteme, un autoturism BMW se conduce in cele mai sigure conditii.

Daca stam insa sa privim si punctele forte ale acestor masini, trebuie sa mentionam in primul rand aspectul atat cel interior cat si cel exterior, care cu siguranta va atrage toate privirile.

Plus de asta, confortul din interiorul masinii, si chiar si faptul ca masinile BMW sunt masini rapide, te pot determina sa iti cumperi o asemenea masina.

Mai mult decat atat, daca vei opta pentru un autoturism marca BMW, si vei alege un model diesel, cu siguranta vei ramane surprins daca vei merge la drum lung, de consumul de carburant, care va fi destul de mic, in comparatie cu asteptarile tale.

Asadar, sunt multi conducatori auto care se feresc de autoturismele BMW datorita unor zvonuri, insa in momentul in care conduc prima data o asemenea masina, cu siguranta isi doresc sa detina si ei una.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply