Share Button

Cum pot invata copiii limba engleza

Nu cred ca este o persoana care sa nu cunoasca faptul ca limba engleza este cea mai importanta limba din lume, aceasta fiind o limba de circulatie internationala, si fiind vorbita in fiecare colt al lumii.

Tocmai acesta este motivul pentru care limba engleza trebuie invatata de la cele mai fragede varste, astfel ca parintii care cunosc aceasta limba, din momentul in care copiii lor incep sa vorbeasca, pot sa ii invete incetul cu incetul si cuvinte in limba engleza.

Este foarte important ca micutii sa invete cuvinte inca de la cele mai fragede varste, pentru ca asa le va fi usor sa asimileze cuvintele, iar pe cand vor merge la gradinita, deja ei vor cunoaste multe cuvinte in limba engleza.

Odata inscrisi la gradinita, cei mici vor putea sa invete de la educatoare si educatori o multime de alte cuvinte noi in limba engleza, vor putea invata sa numere, vor putea invata culorile sau zilele saptamanii in limba engleza.

Deasemenea, ei vor putea inca de la gradinita sa invete expresii simple precum “what`s your name?” sau “my name is”, iar in acest fel, vor prinde si drag de a invata aceasta limba.

La gradinita, cei mici vor putea sa invete limba engleza datorita jocurilor propuse de catre cadrele didactice, sau datorita altor activitati pe care aceste cadre didactice le propun.

Sunt insa si parinti care considera ca ai lor copiii nu invata suficiente lucruri in limba engleza in perioada in care sunt la gradinita, asa ca ei cunoscand importanta acestei limbi, aleg sa isi inscrie copiii la diferite cursuri engleza copii Craiova.

In cadrul acestor cursuri de limba engleza pentru copii, cei mici vor avea posibilitatea sa invete tot ceea ce este necesar si ceea ce nu au reusit sa invete la gradinita, iar pe cand va veni vremea sa fie scolari, ei deja vor cunoaste destul de bine limba engleza.

Din momentul in care insa cei mici vor fi elevi, ei vor incepe sa invete mai multe lucruri in limba engleza, vor invata chiar sa scrie in limba engleza, iar atunci, vor putea urma cursuri engleza copii mult mai complexe.

In cadrul acestor cursuri, copiii vor putea sa invete chiar si timpurile din limba engleza, vor invata toate notiunile de baza pe care fie nu le-au invatat inca la scoala, fie le-au fost predate insa ei nu le-au inteles.

Tocmai de aceea este foarte important ca parintii sa constientizeze importanta limbii engleze, si sa nu se multumeasca cu notiunile invatate de copiii lor la scoala.

Parintii care isi vor inscrie copiii la cursuri engleza, in mod evident vor avea o mai mare satisfactie, atunci cand vor observa faptul ca intr-o perioada de timp relativ scurta, copiii lor vor incepe sa vorbeasca din ce in ce mai bine limba engleza, iar aceasta limba straina cu siguranta le va fi de folos pe viitor, pentru ca nu se stie niciodata in ce situatii vor fi nevoiti sa poarte un dialog in limba engleza, care le-ar putea fi de mare ajutor.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply