Share Button

De ce avem nevoie de un geam din sticla securizata pentru telefonul mobil?Deci, tocmai ati cumparat doar un telefon nou din gama Samsung Galaxy. Telefonul este ultimul tip, are toate gadget-urile si aplicatiile de care aveti nevoie, este elegant si la moda. Odata ce treceti peste cat de minunat e noul telefon, alte idei isi facloc in mintea dvs: protectia.

Ati cheltuit o multime de timp, bani, efort la alegerea telefonului perfect. Este important sa va asigurati ca aceasta ramane in cea mai buna stare posibila. Este posibil sa fi auzit de geamuri Samsung Galaxy din “sticla calita”.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu conceptele de protectie telefon, nu mai prea are rost sa vorbim de sticla securizata si ce inseamna asta, aceasta putand fi o idee ce intimideaza, mai ales datorita faptului ca unele geamuri din sticla securizata costa si ceva banuti . Iata cateva informatii de baza despre ce este un geam protector din sticla securizata,  ce face pentru telefonul dvs si daca isi merita pretul.

Ce este sticla securizata?

Inainte de a ne cumpara probabil propriul geam protector din sticla securizata, nu aveam nici o idee ce inseamna asta. Dup ace facem cevamunca de cercetare, putem afla ca sticla securizata se face prin incalzirel si apoi racirea sa foarte rapida.

Acest tip de sticla se sparge diferit fata sticla normala, rezultand margini mai rotunjite  la nivelul bucatilor de sticla in loc de cioburi distorsionate care se creaza in mod obisnuit. Un geam din sticla securizata este un protector ecran multi-stratificat.

Ea are un strat inferior de siliciu absorbant, folie din PET si un strat adeziv de sticla securizata transparenta, acoperitacu un strat oleofobic, toate in aceasta ordine. Sticla securizata  este de pana la cinci ori mai puternica decat sticla normala.

Ce face un geam din sticla securizata pentru telefonul dvs?

Sticla securizata este mai rezistenta la caldura decat sticla obisnuita, aceasta inseamna ca telefonul dvs este mai putin probabil sa fie afectat de caldura. geamurile din plastic sunt mult mai expuse riscurilor de a fi zgariate decat cele din sticla, care sunt de pana la cinci ori mai groase decat cele din plastic standard.

Netezimea si claritatea sticlei securizate face ca geamul protector sa semene la atingere cu ecranul original al telefonului dvs inteligent. In general, geamurile de protectie  din sticla sunt mai ușor de monta decat cele din plastic.

Merita investitia?

Pe scurt: DA. Acest raspuns nu este doar rezultatul cercetarilor, dar si din experienta personala a celor care au utilizat un geam Samsung Galaxy din sticla securizata.

De multe ori se intampla sa ne scapam telefonul iar cand il ridicam, suntem ingroziti de cum ne arata ecranele. Daca l-ati fi protejat cu un geam din sticla securizata, in momentul in care l-ati fi scos ati fi constatat  ca ecranul dvs nu are nici o zgarietura.

Deci nu ar mai trebui sa va ganditi de doua ori la acest aspect ci sa achizitionati un astfel de geam cat mai repede posibil. Nu aveti idee de unde? Va recomandam Accesoriigsm.ro. Aici sigur veti gasi geamul potrivit pentru telefonul dvs.

There are no comments.

Leave a Reply