Share Button

Ce nu poate lipsi de la o nunta?Cand doi oameni se hotarasc sa-si imparta viata pentru totdeauna, cel mai important pas este organizarea nuntii. Nunta este primul eveniment important din viata unui cuplu. Ca totul sa iasa bine, mirii trebuie sa aleaga magazinul potrivit pentru cumpararea tinutei, formatii nunta potrivite, meniul perfect si sa puna la punct orice detaliu.

Cand vine vorba organizarea unei nunti, pe umerii mirilor este foarte multa presiune. Sunt anumite aspecte care trebuie luate in calcul in mod obligatoriu cand vine vorba de nunti. Un prim aspect il reprezinta alegerea uneii formatii nunta. Nu poti face nunta fara muzica. Invitatii trebuie sa dansese, sa se distreze si sa se simta bine.

Idea ar fi ca la nunta ta sa alegi o formatie cunoscuta, o formatie care a mai participat la astfel de evenimente. Daca ai nevoie de o recomandare, contacteaza artistii de la Mihai Dinescu Music Band. Datele de contact le gasesti pe site-ul formatiei Mihaidinescu.ro.

Bautura este de asemenea importanta la o nunta. Aceasta trebuie sa fie la discretie si diversa.Trebuie sa ai atat bauturi alcoolice, cat si non-alcoolice, atat apa plata, cat si minerala. Trebuie sa tii cont de fiecare invitat. Si nu uita de sampanie. Nici o sarbatoare nu e sarbatoare fara sampanie.

Un alt aspect de luat in considerare este tortul miresei. Acesta trebuie ales in functie de tema nuntii astfel incat sa se potriveasca perfect. Torul trebuie sa fie ales de dimensiunile corecte, astfel incat sa ajunga pentru toata lumea. Si un ultim sfat legat de tort: fa-l exact asa cum ai visat pentru ca el simbolizeaza viitorul in familie. Trebuie sa arate, asadar minunat.

De la nuntile din zilele noastre nu lipsesc in nici un caz marturiile. Acestea sunt cadouri mici si simbolice pentru invitati, care sa le aminteasca de nunta voastra. Marturiile trebuie sa aiba atasata o eticheta cu numele vostru si data nuntii si pot fi sub diverse forme, cum ar fi magneti de frigider personalizati, saculete din dantela cu diferite dulciuri in ei, borcanele cu miere sau dulceata, etc.

Nici o nunta nu e nunta fara dansul mirilor. Acesta este primul dans pe care voi il veti face ca sot si sotie, fapt pentru care trebuie pregatit cu grija. Daca nu va pricepeti la dans, exista tot felul de instructori de dans care va pot ajuta sa aveti un dans al mirilor miraculos. Tot ceea ce aveti de facut este sa va doriti acest lucru si sa va faceti timp pentru a va antrena.

Un ultim aspect pe care-l mai amintim tine de aranjamentele florale. Acestea trebuie facute cu bun gust si cu grija atat la localul unde are loc petrecerea, cat si la biserica. Alege cele mai frumoase flori, pentru cea mai frumoasa zi.

Acestea sunt doar o parte din aspectele pe care trebuie sa le iei in calcul in mod deosebit. Nu mai vorbim insa de altele cum ar fi rochia de mireasa, buchetul sau alte aspecte aparent banale, dar fara de care o astfel de petrecere nu s-ar putea numi nunta.

Organizeza-ti nunta exact cum ai visat, deoarece e un eveniment unic in viata ta si e ziua in care iti unesti destinul pentru totdeauna cu persoana iubita.

There are no comments.

Leave a Reply