Share Button

Care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume?Nu oricine isi permite sa isi cumpere un ceas de lux, insa, cei care isi permit investesc sume fabuloase in astfel de mofturi. Spun mofturi deoarece sa dai milioane de dolari pe un ceas, chiar e un moft. Insa, nu trebuie sa dai milioane de dolari pentru un ceas de lux, deoarece acestea pot fi cumparate si la preturi mai accesibile.

Un site ce comercializeaza ceasuri de lux de la firme de renume este Topceas.ro. Vezi produsele disponibile printr-o simpla vizita pe site.De-a lungul timpului au fost create tot felul de ceasuri de lux, ceasuri pe care doritorii au dat sume exorbitante de bani. Iata cateva dintre acestea:

201 – carat Chopard

Acest ceas costa nici mai mult nici mai putin de 25 de milioane de dolari. Da, ai citit bine, 25 de milioane de dolari. De ce este atat de scump? Pentru ca este fabricat din diamante roz, albastre, galbene si albe, care in total au 201 carate. Din punctul meu de vedere, trebuie chiar sa nu ai ce face cu banii pentru a-ti cumpara un asemenea ceas. In plus, acesta nici macar nu arata extrem de atractiv. E chiar ciudat, ar spune unii.

Patek Philippe’s Platinum World Time

Pretul acestui model este de 4 milioane de dolari, o suma destul de mica daca il comparam cu cel de care am discutat mai sus. Ceasul este special prin faptul ca arata cat este ora in functie de fusul orar al tarii in care te afli. Designul acestui ceas pare unul complicat, dar este foarte interesant si atractiv.

Vacheron Constantin Tour de l’Ile

Pretul acestui ceas nu este unul exagera de mare, daca luam in considerare faptul ca face parte din categoria celor mai complexe ceasuri din lume si are carcasa din aur. Modelul costa 1,5 milioane de dolari si are in componenta 834 de piese. Daca te intrebi cat dureaza sa fabrici un astfel de model, afla ca timpul estimat este de 10 mii de ore.

The Chopard Super Ice Cube

Cu o valoare de 1,1 milioane de dolari, modelul este construit din pietre scumpe de 66 de carate. Designul este unul destul de interesant, el fiind creat prin alaturarea pietrelor pretioase sub forma de cuburi de gheata.

Louis Moinet Magistralis

Acest model este absolut unicat. De ce? Pentru ca este construit din materiale inedite, cum ar fi o bucata de meteorit lunar. Vechimea acestui meteorit a fost recunoscuta si confirmata de cercetatori ca fiind de peste 2000 de ani. Asadar, ceasurile pot fi confectionate din ce nu te-ai fi gandit vreodata. Pretul acestui model este de 860,000 dolari.

In mod categoric nu o sa investesti in astfel de ceasuri, ca cele amintite mai sus daca nu esti vreun miliardar in euro ca sa iti permiti. Insa, daca vrei totusi un ceas de lux la un pret mai accesibil, un ceas care sa se asorteze bine cu tinutele pe care le ai, intra pe www.topceas.ro si alege modelul care iti place cel mai mult si pe care bineinteles ti-l permiti.

There are no comments.

Leave a Reply