Share Button

Cum trebuie sa iti protejezi telefonul?
Atunci cand iti cumperi un telefon mobil inteligent, in cazul in care iti doresti sa te poti bucura de dispozitiv foarte mult timp, si nu iti doresti ca acesta sa intampine tot felul de probleme de functionare datorita unor socuri mecanice, va trebui sa ai mare grija de telefon.

Indiferent de marca si de modelul telefonului, aceasta este principala conditie pentru ca un utilizator sa se poata bucura de telefon cat mai mult timp.

In acest caz, este neaparat nevoie ca atunci cand iti cumperi telefonul, sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile acestuia.

In primul rand, poti sa cumperi un geam de protectie pentru ecran, pentru ca acesta va proteja display-ul si touchscreen-ul telefonului atat in caz de impact, dar va feri aceste componente si de murdarire, de zgarieturi sau de praf.

Un astfel de accesoriu il poti gasi la orice service gsm de la tine din oras, sau le poti cumpara de la magazinele operatorilor de telefonie mobila din orasul tau. Ideal ar fi sa iti cumperi accesoriul de la service, pentru ca astfel expertii de acolo ti-l vor si aplica gratuit.

Trebuie sa ii lasi pe experti sa iti lipeasca acest accesoriu pe display, pentru ca ei sunt profesionisti si se intalnesc in fiecare zi cu situatii de acest gen. In cazul in care incerci tu sa lipesti geamul de protectie, insa nu cureti bine ecranul inainte, geamul de sticla nu se va lipi bine, si va trebui sa duci dispozitivul la service, pentru inlocuirea accesoriului.

Ei bine, dupa ce iti cumperi acest accesoriu si iti este aplicat de catre expertii de la service, poti sa iti cumperi tot de acolo o husa pentru telefon. Poti sa gasesti huse LG sau huse pentru orice alt model de telefon.

Daca nu vrei sa iti cumperi o husa anume confectionata pentru modelul de telefon pe care ti l-ai ales, poti sa gasesti si o multime de huse universale care sa fie compatibile telefonului tau.

Se pot gasi huse confectionate din silicon, huse din cauciuc, huse care au carcasa metalica, sau tot felul de alte astfel de accesorii. Chiar si culoarea acestora poate sa depinda foarte mult, pentru ca se poate gasi orice model de husa, de orice culoare.

In ceea ce priveste modelele de huse, poti sa gasesti de tip saculet, poti sa gasesti deasemenea huse care sa fie asemanatoare cu coperta unei carti, sau poti sa gasesti husa de tip carcasa, care sa protejeze doar marginile si partea din spate a telefonului.

Asadar, dupa cum bine se poate vedea, se pot gasi o multime de modele de huse, astfel ca iti vei putea alege modelul si culoarea in functie de preferinte.

Ca o parere personala, as vrea sa iti recomand sa iti protejezi telefonul atat cu o husa cat si cu un geam de protectie pentru ecran, pentru ca astfel chiar daca vei scapa telefonul pe jos, el va fi protejat 100%.

Costurile unei huse nu sunt mari, si nici ale unui geam de protectie, astfel ca ar trebui sa iti protejezi telefonul, in cazul in care nu vrei sa cheltuiesti mult mai multi bani pe inlocuirea unui display, sau chiar pentru a cumpara un telefon nou.

There are no comments.

Leave a Reply