Share Button

Probleme ale unor smartphone-uri
Telefoanele mobile inteligente ne-au facut ca incetul cu incetul sa devenim dependenti de ele, astfel ca am ajuns cu totii sa luam aceste dispozitive cu noi, absolut peste tot pe unde mergem.

Asadar, indiferent ca te duci la locul de munca, sau ca te duci in parc sa alergi, la cumparaturi sau chiar si pana la cel mai apropiat magazin de blocul tau, in mod evident nu vei iesi din casa fara dispozitivul tau mult indragit.

In situatia in care am ajuns sa fim, si sa depindem foarte mult de aceste telefoane inteligente, este si normal ca fiecare persoana sa isi doreasca sa aiba cel mai bun si cel mai performant telefon, asta in conditiile in care nu vrea ca telefonul sa se blocheze sau sa se defecteze rapid.

Deci, pentru ca telefonul tau sa nu se defecteze destul de rapid din momentul in care l-ai cumparat, si nici sa nu se blocheze in timpul utilizarii, mai exact atunci cand sunt deschise doua sau mai multe aplicatii, atunci in mod evident va trebui sa iti cauti un dispozitiv de la un brand de succes de pe piata.

Cele mai renumite firme producatoare de telefoane mobile inteligente la ora actuala sunt Apple, producatorul care comercializeaza dispozitivele iPhone, si Samsung. Ei bine, mai sunt si alti producatori foarte renumiti, si care au telefoane foarte bune, precum HTC, Sony, LG, Nokia sau chiar si Huawei, insa fara discutii, primele doua locuri sunt ocupate de catre Samsung si Apple.

Datorita acestui lucru, cea mai inteligenta idee ar fi aceea sa iti cumperi un dispozitiv al unuia dintre acesti doi mari producatori, sau daca nu, sa iti cumperi de la celelalte branduri anterior mentionate, asta in cazul in care nu te incanta ideea de a cauta un service Gsm Bucuresti, unde sa iti trimiti dispozitivul la reparat.

Daca alegi un telefon al unui brand nu foarte cunoscut, sansele ca acesta sa se defecteze sau sa se blocheze in timpul utilizarii sunt destul de mari, si in mod evident nu este prea placut ca atunci cand ai nevoie de telefon, acesta sa se blocheze.

Stim cu totii ca defectiunile cele mai intalnite constau in inlocuirea unui display spart, insa aceasta situatie extrem de neplacuta este cauzata strict de neglijenta utilizatorului, si se poate intampla si in cazul telefoanelor foarte performante.

Ei bine, sunt insa si situatii in care dispozitivele isi pierd semnalul foarte des, atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, iar singura solutie este aceea de a le fi inlocuita antena de semnal, sau chiar si o resoftare.

Cu siguranta aceste operatiuni se pot desfasura doar intr-un service gsm specializat, acolo unde se mai executa tot felul de reparatii pentru telefoanele mobile inteligente. Reparatiile din cadrul unui service gsm pot sa fie de doua feluri, si anume reparatii hardware si reparatii software.

Sunt deasemenea cazuri in care telefoanele se blocheaza foarte des in momentul in care iti ruleaza un joc, iar aceasta problema cu siguranta este din cauza procesorului. In aceasta situatie cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre un telefon mobil nou.

There are no comments.

Leave a Reply