Share Button

Ce defectiuni poate avea un telefon Samsung?
Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de cele mai performante telefoane mobile inteligente, insa din pacate pentru multa lume, acestea sunt destul de scumpe, motiv pentru care foarte multi utilizatori de smartphone-uri nu si le pot permite.

In acest caz, majoritatea utilizatorilor, isi vor indrepta vrand nevrand atentia asupra telefoanelor comercializate de catre producatori mult mai putin cunoscuti, insa este evident faptul ca aceste dispozitive sunt de o calitate indoielnica.

Pe langa faptul ca nu sunt foarte rezistente in timp, aceste dispozitive cu siguranta se vor bloca destul de des in momentul in care vor fi utilizate, iar din acest motiv, tu ca si utilizator de smartphone, ar trebui sa faci orice sacrificiu, pentru a putea sa iti cumperi un model foarte performant, al unui brand de succes de pe piata.

Chiar si asa, vor fi sanse ca dispozitivul sa ti se defecteze, pentru ca nu avem inca telefoanele perfecte, iar in continuare iti voi prezenta cateva dintre problemele care pot sa apara in cazul in care vei opta pentru un model Samsung.

In primul rand, datorita faptului ca utilizatorul nu isi protejeaza inca din prima zi dispozitivul, cumparandu-i si aplicandu-i un geam de protectie, acesta in caz de impact, se poate alege cu touchscreen-ul si cu display-ul spart, astfel ca va trebui ca utilizatorul sa cumpere un display dar si un touchscreen Samsung nou.

Aceasta este o situatie extrem de neplacuta pentru orice utilizator de smartphone, indiferent ca acesta are un model de la un brand anonim, sau ca a optat pentru un model Samsung.

Deasemenea o alta problema de care se plang foarte multi utilizatori de telefoane mobile inteligente, care au optat pentru un model Samsung, este aceea ca bateria dispozitivului se descarca destul de rapid, insa aceasta problema daca stam mai bine sa analizam situatia, este intalnita la fiecare model de telefon, al fiecarui producator de pe piata. Deci, nici aceasta nu este o problema doar a dispozitivelor Samsung.

Sunt deasemenea cazuri in care utilizatorii se duc cu telefonul Samsung la reparat, pentru ca acesta nu mai functioneaza, datorita faptului ca a fost scapat in apa. Ei bine, si in aceasta situatie, vina ii apartine doar utilizatorului, pentru ca daca el nu si-ar fi neglijat dispozitivul, acesta ar fi functionat in continuare la capacitate maxima, fara probleme.

Alti utilizatori se plang de faptul ca dispozitivul lor nu se incarca, insa in aceasta situatie, in primul rand, trebuie verificata priza, pentru ca in cazul in care aceasta nu este functionala, atunci se intelege motivul pentru care nu se incarca dispozitivul.

In cazul in care priza este una functionala, utilizatorul trebuie sa verifice atat incarcatorul daca este functional, dar si telefonul. In functie de ceea ce constata, va stii ce are de facut. Daca problema provine de la incarcator, atunci acesta trebuie inlocuit.

Daca problema nu provine de la incarcator, ci mai degraba de la dispozitiv, atunci acesta trebuie dus cat mai rapid in service, pentru a fi reparat de catre specialisti. In acest caz ar fi cel mai bine sa alegi un service specializat in reparatii ale dispozitivelor acestui brand

There are no comments.

Leave a Reply