Share Button

In momentul in care iti alegi geamurile termopane pentru casa ta, poti sa alegi si ca geamurile sa fie acoperite cu ruloruri sau mai bine zis jaluzele, pentru ca acesta este termenul pupular sub care sunt cunoscute rulorurile.

Ei bine, aceste rulouri poti sa le cumperi si sa iti fie montate de catre specialisti si dupa ce ai optat deja pentru geamuri, astfel ca iti pot fi montate rulourile si la 10 ani dupa ce ai ales ferestrele.

Si totusi, este important sa stii ca sunt anumite firme de unde iti poti cumpara rulourile si sa alegi sa ti le montezi tu pe cont propriu, insa cu siguranta acest lucru nu este prea indicat, mai ales in cazul in care nu ai mai lucrat in acest domeniu, pentru ca sunt sanse destul de mari sa se defecteze, si mai apoi sa fii nevoit sa cauti o firma care presteaza servicii de reparatii rulouri.

Din acest motiv, ar fi indicat ca atunci cand ai de gand sa iti cumperi astfel de jaluzele, sa ii lasi pe cei care se ocupa de montaj, sa ti le monteze, pentru ca ei sunt profesionisti, si cu siguranta nu vor intampina nici un fel de problema atunci cand iti vor monta jaluzelele.

Trebuie sa specific insa faptul ca rulourile sunt atat verticale cat si orizontale, iar tu iti vei alege pentru ferestrele tale acele jaluzele care iti vor placea cel mai mult, si care consideri ca sunt cele mai utile pentru casa ta.

Ei bine, chiar si daca alegi sa ti le cumperi si sa iti fie montate de catre specialisti, odata cu trecerea timpului apare si posibilitatea ca aceste jaluzele sa se defecteze, astfel ca va trebui sa cauti un service sau o firma care repara rulouri.

De obicei, pentru jaluzelele verticale, reparatiile constau in inlocuirea sinei de glisare din aluminiu, in schimbarea lantului distantier care s-a rupt, in schimbarea umeraselor de prinde si a lamelelor textile din lemn sau din pvc.

O astfel de firma, care repara jaluzele poate sa si confectioneze si sa monteze lamele noi care se pot prinde la o sina deja existenta, atunci cnad lamelele vechi s-au deteriorat ori s-au decolorat, astfel ca si costurile pentru inlocuirea lor vor fi reduse.

In cazul jaluzelelor orizontale, o firma care activeaza in acest domeniu poate sa inlocuiasca toate subansamblele defecte, si anume: lamelele rupte pot sa fie inlocuite cu altele noi sau pot sa fie reparate, se inlocuieste scarita si snurul de actionare, dar si bagheta de actionare si elementul de fixare.

In cazul jaluzelelor textile se poate inlocui materialul si se pot inlocui mecanismele, in timp ce pentru rulourile din alminiu se poate inlocui snurul rup, caseta de aluminiu si lamelele se pot schimba de asemenea, dar si tabachera de actionare cu snur a ruloului.

Deci cu siguranta, apeland la o astfel de firma de reparatii jaluzele, poti sa beneficiezi de ajutor in momentul in care acestea s-au stricat sau cand functioneaza greu.

Deci, nu trebuie sa iti faci griji daca ti se defecteaza jaluzelele, si cu siguranta se merita sa iti achizitionezi jaluzele pentru casa sau apartamentul in care locuiesti.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply