Share Button

O firma de amanet devine destul de prospera pe timp de criza, dovada o reprezinta numarul tot mai mare de mici afaceristi care isi deschid astfel de magazine.

Ca in oricare situatie care presupune producerea unor sume destul de mari de bani si totodata foarte rapid, exista bineinteles si numeroase escrocherii.  Va voi prezenta in continuare cateva metode prin care sa puteti face rost de bani foarte rapid, fara sa fiti pacalit.

Amanetul  trebuie sa fie o solutie de urgenta.  Nu trebuie sa apelati la aceste firme, decat daca aveti nevoie urgenta de bani si amanet electronice este ultima solutie.

Dobanzile la amanet sunt destul de mari si daca nu platiti la termen exista riscul sa pierdeti electronicele amanetate. Un  avantaj este acela ca daca nu reusiti sa platiti o rata, nu sunteti inscris la un birou de credite.

In vremuri de criza, cand toata lumea este afectata, afacerile cu amanet au cresteri substantiale. Cu toate acestea, nu trebuie sa aveti incredere totala in firmele de amanet, fara sa faceti o verificare in prealabil.  Daca aveti cunostinte care au apelat la aceasta metoda de a face bani foarte rapid, cereti-le sfatul inainte de a amaneta electronice in schimbul unor sume urgente de bani.

Ca sa obtineti un pret bun pe electronicele pe care le amanetati trebuie sa intelegeti mecanismele unei asemenea afaceri. Daca un televizor  LCD  se vinde cu un pret de 500-600 de lei, la amanet puteti obtine un pret mult mai mic, aproape jumatate din cat v-ati propus.  Daca in majoritatea tarilor UE, casele de amanet au mult mai mult interes sa va recuperati obiectele, pentru ca sa incaseze doar dobanda, in Romania majoritatea caselor de amanet spera sa nu puteti achita suma.

Astfel, acestea raman cu o parte din dobanda, plus produsul electronic, pe care il revand in magazine partenere sau in cele proprii. Contractul de la amanet trebuie incheiat cu multa atentie pentru a nu avea problemE mai tarziu din cauza ambiguitatii.

Atunci cand semnati contractul de amanetare, ii dati dreptul unui astfel de amanet sa vanda obiectul dumneavoastra, daca nu va achitati ratele. Daca vreti sa scapati de un televizor mai vechi sau de un telefon mobil pe care nu il mai folositi, puteti sa le amanetati fara nici o problema.

Daca insa vreti sa faceti rapid rost de bani in schimbul unui televizor nou sau a telefonului pe care il folositi asigurati-va ca va permiteti rata inainte de a le da casei de amanet. Majoritatea caselor de amanet primesc produse electronice diverse, in special gadgeturi, telefoane mobile, tablete, laptopuri, sau televizoare LCD.

Produsele electronice ale marcilor renumite sunt foarte apreciate de catre casele de amanet care au siguranta ca in cazul in care nu va veti recupera produsul vor reusi sa il vanda cu un pret echitabil. Desi pare destul de degradant sa va vindeti electrocasnicele, pentru a achita unele facturi, uneori este mult mai bine sa acoperiti datoriile presante.

In concluzie, incercati sa apelati la amanet ca ultima solutie si mai ales sa alegeti o firma serioasa.

 

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply