Cum se alege o masina de tocat carne electrica?

Cum se alege o masina de tocat carne electrica?

0 Shares
0
0
0

Cum se alege o masina de tocat carne electrica?Puteti cumpara carne tocata preparata la aproape orice chiosc sau magazin de carne, dar majoritatea gospodinelor prefera sa toace carnea pe cont propriu. Nu este un secret faptul ca carnea tocata nu este completa fara o masina de tocat carne.

Astazi, magazinele de electrocasnice ofera o gama larga de modele de masini de tocat carne in diferite configuratii si cu preturi diferite. Masinile de tocat carne electrice sunt deosebit de populare. Articolul va descrie ce model merita cumparat pentru tine.

Masina de tocat carne Fermax cu capacitate de 300 kilograme/ora este un produs portrivit inclusiv pentru cantitati foarte mari de carne.

De ce aveti nevoie de o masina de tocat carne electrica: tipuri de dispozitive

Masinile de tocat carne sunt de obicei clasificate pe baza performantei si potentei. Acestea pot fi concepute pentru uz casnic sau profesional.

Casa

Ele difera in ceea ce priveste viteza si metoda de macinare fara interventia lor. Pur si simplu plasati carnea si apasati butonul de pornire. Avantajele masinilor de tocat carne electrice de casa:

  • ele nu necesita forta de munca;
  • usor de manevrat;
  • va putea sa toace carne, legume si fructe;
  • se macina rapid;
  • serveste pentru o lunga perioada de timp (sub rezerva regulilor specificate in instructiuni).

In plus fata de aspectele pozitive, dispozitivul are dezavantaje minore:

  • Este imperativ sa opriti motorul, sa-i dati o pauza;
  • Nu exista multe caracteristici.

Intr-o familie mica care nu mananca tone de cotlete, un aparat va deveni indispensabil si va dura mult timp.

Masinile de tocat carne de casa, la randul lor, pot fi impartite in:

Clasic. Numai carnea este macinata.

Universal. Echipat cu functii suplimentare de stoarcere a sucului, legumelor si fructelor razuitoare.

Procesatori de alimente. Ele sunt menite sa toace orice produs, dar nu pot face fata tuturor tipurilor de carne.

Cu multa munca

Cele mai puternice masini de tocat carne electrice macina cantitati mari de alimente. Dispozitivul poate fi achizitionat pentru o familie mare, o bucatarie mica, o cafea. Masinile de tocat carne electrice ranforsate sunt echipate cu un receptor mare de carne, cutite de auto-ascutire si diverse accesorii. Dintre aspectele pozitive, se poate evidentia:

  • usurinta de manipulare;
  • puterea motorului;
  • prezenta unei functii inverse;
  • Atasamente suplimentare;
  • protectia motorului impotriva supraincalzirii;
  • Viteza mare de macinare

Profesionist

Aceste masini de tocat carne electrice sunt necesare atunci cand se asteapta multa munca. De exemplu, daca aveti un magazin de carne sau o cantina cu mult trafic. Avantajele acestei tehnici sunt:

  • performanta foarte ridicata;
  • caz stabil;
  • o selectie larga de viteze de macinare;
  • protectie la supraincalzirea motorului de prima clasa;
  • Motorul electric poate functiona necrutator pentru o lunga perioada de timp.

In ciuda avantajelor semnificative ale tehnologiei, astfel de masini de tocat carne electrice au inca unele dezavantaje:

  • motorul face mult zgomot;
  • dimensiuni foarte mari;
  • pret ridicat;
  • Consum semnificativ de energie electrica.

Intr-o bucatarie obisnuita, o masina de tocat carne profesionala se va dovedi a fi o achizitie scumpa inutila. La randul sau, un aparat electric conceput pentru a fi utilizat in casa nu va putea produce carne tocata la scara industriala.

0 Shares