Share Button

De ce sa alegi un aparat de vaslit cu apa?Alegerea unui aparat de fitness pentru casa ta nu este intotdeauna usoara! Ti-ai pus ochii pe un aparat de vaslit cu apa Apollo Plus! Fie ca este vorba de a slabi, de a construi masa musculara sau de a te mentine in forma, aparattul de vaslit este ideal!

In timp ce navighezi pe internet, ai descoperit cea mai recenta noutate de pe piata cu acest aparat de fitness cu apa! De ce sa alegi acest tip de aparat? Care sunt avantajele? Iata ca te ajutam sa faci alegerea potrivita!

Ce este aparatul de vaslit cu apa?

Acest tip de aparat de canotaj este fidel senzatiilor de canotaj si atrage un numar mare de sportivi sa practice sportul acasa!

Principiul rezistentei la apa este simplu! Rezistenta la apa simuleaza dinamica canotajului datorita rezervorului umplut cu apa si a lamei sale termoformate ca o paleta.

Trebuie sa vaslesti pentru a crea rezistenta! Cu cat vaslesti mai repede, cu atat rezistenta este mai mare! Acest sistem de franare cu autoreglare este potrivit pentru toate profilurile sportive! Indiferent daca vrei sa te mentii in forma, sa faci antrenament de forta, sa faci sport intensiv sau pur si simplu sa slabesti, aparatul de vaslit cu apa te va multumi cu siguranta!

Avantajele aparatului de vaslit hidraulic

La fel de apreciat ca si canotajul profesionist, aparatul de vaslit cu apa isi gaseste din ce in ce mai multi adepti! Acest tip de aparat cu vasle este din ce in ce mai prezent in sala ta de fitness sau in sala ta de sport de acasa pentru a te insoti in sesiunile de sculptura corporala! De ce are atat de succes?

Nimic nu este mai placut decat sa fii linistit de sunetul apei in timpul programului tau de fitness! Acest model, pe langa faptul ca nu necesita conexiune electrica, este foarte silentios si ofera un confort incomparabil de utilizare ! Sentimentul pe care il ai pe aparatul de vaslit cu apa, la fiecare lovitura, este aproape linistitor ca o intoarcere la natura! Acesta reproduce cu fidelitate senzatiile canotajului pentru a te motiva!

Vei vedea rapid efectele asupra corpului tau folosind acest model indiferent de nivelul tau! Acest aparat de vaslit se potriveste tuturor! Se adreseaza atat sportivilor de nivel inalt, cat si incepatorilor! Tonifierea musculara pentru a sculpta corpul visat este posibila datorita antrenamentului complet oferit de acest model!

Un dispozitiv complet in care folosesti mai mult de 80% din muschii corpului! Dupa cateva miscari de vaslit, vei simti muschii bratelor si ai membrelor inferioare lucrand! Este nevoie de doar 10 minute pe zi pentru a vedea efectele! Eficienta maxima in timp minim!

Utilizarea acestui tip de aparat de vaslit este intuitiva! Rezistenta o controlezi direct in functie de viteza cu care vaslesti!

Din ce in ce mai multe marci de fitness au aparate de vaslit. Acestea ofera un design ergonomic incomparabil! Vor aduce o nota naturala si autentica interiorului tau si sunt usor de depozitat in pozitie verticala odata ce sesiunea ta de antrenament s-a incheiat!

There are no comments.

Leave a Reply