Cum sa cumpar un telefon la cel mai mic pret?

0 Shares
0
0
0

Cum sa cumpar un iphone la cel mai mic pretCand iti cumperi un iPhone, trebuie sa iti permiti din punct de vedere financiar. Aceste telefoane sunt foarte scumpe si reparatiile care trebuie facute la ele, de multe ori sunt costisitoare, tocmai de aia spunem ca trebuie sa-ti permiti.

Doar un display iPhone original costa aprovimativ 300 de lei. Daca mai iei in considerare si faptul ca trebuie sa apelezi la un service pentru o inlocuire display iPhone, s-ar putea sa te mai gandesti inca o data daca iti permiti.

Daca ai iPhone, insa ai avut neplacerea de a-i crapa dispay-ul, trebuie sa apelezi la un service pentru a rezolva aceasta problema. Pe www.servicegsm.ro vei gasi cel mai bun service, care te va ajuta in problema pe care o ai, astfel incat sa ai parte de o inlocuire display iPhone, ca la carte.

Insa nu doar telefoanele de la iPhone sunt scumpe. Scumpe pot fi si cele de la Samsung, Nokia sau alte firme, in functie de performantele pe care le au. Trebuie sa stii ca atunci cand vrei sa investesti o suma mare intr-un astfel de gadget, sunt sanse mari sa mai economisesti din bani daca iei in calcul sfaturile pe care le vom aminti in cele ce urmeaza.

•    Nu te lua dupa etichete

Daca ceea ce scrie pe o anumita eticheta pare destul de clar si convenabil, posibilitatile de a fi altfel in realitate sunt mari. Trebuie in primul rand sa tii cont de calitatea produsului pe care il cumperi. Pentru a te asigura de faptul ca faci alegerea potrivita, testeaza produsul si pune tot felul de intrebari care ti-ar putea fi de folos.

•    Testarea in reviste

Poti alege produse de calitate daca le alegi pe cele testate in reviste. Multe reviste fac tot felul de review-uri la o multime de modele de telefoane. Specialistii dau note modelelor in functie de performantele pe care le ating. Astfel iti va fi mult mai simplu sa faci o alegere avantajoasa.

•    Performanta

Nu trebuie sa-ti cumperi neaparat cel mai bun telefon care se afla pe piata la ora actuala. Fa-ti o lista cu performantele pe care vrei sa le aiba si incearca sa alegi in functie de ceea ce ai tu nevoie.

•    Analiza online

Este bine sa faci putina cercetare pe internet si sa vezi ce spun ceilalti despre telefonul pe care tu il doresti. De asemenea, iti faci o idee pentru a sti cum ar trebui sa functioneze telefonul cand il testezi in magazin.

•    Cumpara la inceput de sezon

Daca vrei sa-ti cumperi la Craciun sau la Paste un telefon, nu astepta sa treaca aceste sarbatori, ci cumpara chiar cand s-a dat startul promotiilor. Ai sanse mai mari sa le cumperi la un pret mai mic.

•    Compara preturile

Nu cumpara produsul din primul magazin pe care il intalnesti. Vezi ce pret are telefonul dorit de tine si in alte magazine, chiar si in magazinele online. Compara si alege magazinul care practica cel mai mic pret.

Acestea sunt cateva sfaturi care speram sa-ti fie utile daca vrei sa investesti la aceasta ora intr-un smartphone, intr-un telefon mai modest sau intr-un alt produs.

0 Shares