Share Button

Ce motive am sa-mi cumpar un Samsung Omnia 7?Telefoanele celor de la Apple sunt dorite de multi. Din moment ce ti-ai luat un iPhone, vrei si sa-l protejezi asa cum ar trebui, deoarece ai dat pe el o multime de bani.

In ceea ce priveste protectia display-ului, cel mai indicat este un geam de protectie iPhone, pe care-l poti cumpara cu usurinta, la un pret mic, de pe www.magazingsm.ro, cel mai mare magazin GSM din Romania . Deci, nu-ti recomandam orice, ci iti recomandam un magazin bun.

Multi sunt suspiciosi cand vine vorba de folosirea unui geam de protectie iPhone, deoarece se gandesc la faptul ca acesta afecteaza performanta touchscreen-ului. Lucrurile nu stau insa deloc asa. Totul va functiona la parametri normali.

Ce faci insa cand nu iti permiti un iPhone, dar vrei un smartphone? Cumperi un smartphone de la o alta firma cunoscuta, cum ar fi Samsungul. Cei de la Samsung au pe piata o multime de modele de smartphone care cu siguranta iti vor starni interesul.

Unul dintre telefoanele inteligente de la Samsung este Omnia 7.

Referitor la partea de hardware, inca de la prima vedere, ne putem bucura de un design placut si elegant, datorita carcasei metalice. Ca si dimensiuni, aceastea sunt: 122,4 x 64,2 x 10,99. Greutatea acestui dispozitiv este de doar 138g, iar telefonul este usor de folosit cu o singura mana.

Referitor la ecranul acestui smartphone, acesta este Super AMOLED, unul dintre cele mai bune ecrane pentru un Windows Phone 7. Datorita ecranului cu care este dotat Omnia 7, contrastul culorilor este foarte bun, iar coloritul puternic.

Bineinteles, acest telefon este dotat cu tot felul de functii, cum ar fi Wi-Fi sau Bluetooth. Daca vrei un astfel de telefon si pentru a face poze, camera este de 5 MP, iar fotografiile ies destul de clare. Ele pot fi stocate pe o memorie interna de 8GB.

Daca e sa vorbim de partea de software, trebuie sa stii faptul ca Samsung Omnia 7 este un telefon foarte rapid. Nu conteaza daca stai pe Facebook, navighezi pe internet sau te uiti la filme, fluenta miscarilor te va impresiona in mod placut. Poti descarca cu usurinta aplicatiile dorite, insa ai si anumite aplicatii preinstalate.

Si la capitolul performanta acest telefon se poate mandri cu multe. Despre ce este vorba? Este asa cum spuneam un telefon foarte rapid, insa castiga mult teren in fata altor smartphone-uri datorita duratei de viata a bateriei.

Se pare ca acest minunat telefon inteligent are o durata de viata de aproximativ 10 ore daca navighezi pe internet cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi. De asemenea, daca vrei sa vizionezi filme, durata de viata a telefonului va fi de aproximativ 7 ore.

Daca mai luam in calcul si faptul ca acest telefon functioneaza o zi pe baterie daca avem conexiunea 3G pornita, verificarea automata a mail-ului, Facebook sau Twitter, din nou avem un punct forte.

Samsung Omnia 7 este unul dintre smartphone-urile care merita cumparate, insa, totul depinde de preferintelei fiecarei persoane. La urma urmei, poti avea alte preferinte, iar modelele sunt foarte multe.

There are no comments.

Leave a Reply