Share Button

Acupunctura Te-ar Putea Ajuta In Sfarsit Sa-ti Gestionezi Nivelurile De StresLumea de astazi poate umple persoana foarte ocupata, cu foarte mult stres. Fara un mod de a scoate acest stres din sistemul tau, te pui in pericolul unei multimi de boli legate de stres. Ai putea suferi de insomnie sau dureri de cap sau boli cardiace foarte grave.

Ai putea lua pastile anti-stres pentru a te ajuta sa te relaxezi, dar, ca mine, s-ar putea sa fii ingrijorat cu privire la efectele secundare ca ar putea sa le aiba aceste pastile.

Vestea buna este ca ai putea incerca acupunctura cel putin o data pentru a vedea daca te-ar putea ajuta la gestionarea stresului. Cu siguranta nu ar strica sa incerci acupunctura, daca tot ceea ce vrei este sa scapi de stres.

Daca ti se pare ca nu functioneaza pentru tine, atunci pur si simplu poti opri tratamentele de acupunctura. Daca totusi functioneaza, atunci poti spune ca ai gasit un tratament bun pentru stres care nu se bazeaza pe acele substante chimice periculoase si pastile.

Cum poate ajuta la gestionarea stresului infigerea unor ace in corp?

In medicina traditionala chineza, o mare parte din tratamente depind de intelegerea echilibrului in corpul nostru si organele sale interne. Bolile pe care le dezvoltam uneori, sunt considerate a fi cauzate de dezechilibre in stilul nostru de viata si mediu. Stresul este, de asemenea, afectat de acest dezechilibru. De aceea, atunci cand ceva e in neregula cu corpul tau, ai de obicei, mai putin capacitatea de a face fata stresului. Devii mai iritabil si iti este foarte dificil sa te relaxezi.

Prin infigerea acestor ace foarte subtiri in suprafata pielii noastre, acupunctorul stimuleaza nervii din corpul nostru. Acesti nervi trimit semnale la creierul nostru, si oamenii de stiinta cred ca creierul elibereaza apoi analgezice naturale in sistemul nostru. Acest lucru cauzeaza imediat un sentiment de relaxare pentru multi oameni.

Acele ar putea ajuta, de asemenea, organismul prin stimularea circulatiei sale. Cu circulatia intre organele corpului imbunatatita, multe deseuri ale corpului ar putea fi curatate in mod corespunzator. Organele tale, de asemenea, vor beneficia din plin de oxigen de la plamani facandu-si drum in celulele din corpul tau, fara nici un blocaj. Acest lucru face ca organele tale sa fie mult mai sanatoase si te face si sa te simti mult mai bine pe termen lung.

Te poti gandi la sedinta de acupunctura ca la o terapie de masaj. Un masaj bun te-ar ajuta sa ai un somn foarte relaxant in acea noapte iar un acupuncturist te-ar putea ajuta cu somnul, de asemenea. S-ar putea sa incepi imediat sa te simti somnoros, de indata ce nervii potriviti sunt stimulati de acele acupuncturistului.

S-ar putea te intrebi cum ai fi in stare sa te relaxezi daca suferi din cauza durerii cauzate de acele ace atasate corpuluil tau. Ceea ce s-ar putea sa nu realizezi, este faptul ca din cauza subtirimii acelor, vei simti mai nimic. Ceea ce pretind ca simt multi oameni, sunt un fel de furnicaturi in locul unde sunt acele. Si asta este de fapt un semn ca procesul functioneaza.

Acupunctura este o practica care te ajuta sa folosesti capacitatea propriului tau corp de a gestiona stresul in mod corespunzator. Acest lucru te lasa sanatos, si mai important, previne oricare dintre bolile grave care ar putea veni de la un stil de viata stresant, dezechilibrat.

Nu e ceva cu care sa inlocuiesti mersul regulat la medic, dar, cu numeroasele sale beneficii posibile, acupunctura ar merita incercata foarte curand.

There are no comments.

Leave a Reply