Share Button

Cum sa alegi cele mai bune prese termiceDe ce am avea nevoie de prese termice? Mai exact ce fac acestea? Ajuta la imprimarea diverselor mesaje pe diferite materiale, de obicei obiecte promotionale, cum ar fi tricourile sau sepcile, folosind platane incalzite. Conteaza si pentru ce tip de presa termica optezi, pentru ca pe piata exista mai multe modele disponibile de prese multifunctionale.

Diversificand putin tipurile de business e important sa specificam faptul ca exista prese termice pentru alt tip de obiecte cum ar fi de exemplu, presele facute special pentru cani, in care se pot pune mai multe cani in acelasi timp, imprimate ulterior cu un mesaj.

Atunci cand lucrezi cu prese termice, detii si un anumit control al temperaturii. Stim ca presa termica iti permite sa imprimi diferite materiale cu ajutorul caldurii si al presiunii. Pentru ca aceasta imprimare sa fie realizata cu succes, e necesar sa treaca o perioada de timp, timp in care materialul e supus atat presiunii, cat si caldurii.

cele mai bune prese termice

Este esential sa stii sa alegi presa termica adecvata pentru tipul activitatii tale, pentru ca dispui de anumite facilitati pentru tipul de material sau de obiect pe care doresti sa realizezi imprimarea. Munca ta va fi automat mai usoara.

Inainte sa alegi o presa termica trebuie sa cunosti dimensiunile pentru care ai nevoie de presa. Presele pot fi actionate in mod diferit, asta difera bineinteles in functie de tipul lor. In timp ce unele functioneaza in lateral, altele au tragerea spre interior. Poti alege presa perfecta pentru profilul afacerii tale de la PIN!

Un model perfect este presa termica Sprint Mag, o presa manuala care opereaza fara compresor, avand un sistem de deschidere cu magnet.

Printre principalele sale caracteristici se numara doua setari de print ajustabile, un platan superior acoperit cu un strat de 2 cm din teflon, un display digital pentru setarea timpului, a temperaturii si a presiunii si un sistem de deschidere cu magnet.

There are no comments.

Leave a Reply