Share Button

Cum puteti sa va orientati printre diferite kituri Bluetooth auto?
Nu toti cei care poseda o masina au in aceasta un dispozitiv car kit Bluetooth integrat printre dotarile de bord. Un astfel de sistem este mult mai practic decat castile telefonului sau dispozitivele de tip hands free.

Desigur ca vorbind despre numeroasele accesorii telefoane pe care magazinele de specialitate le pun la dispozitia posesorilor de autoturisme, posibilitatile sunt practic nelimitate: Casetofoane auto si DVD, sisteme audio cu Mp3 incorporat, amplificatoare, difuzoare si subwoofere, detectoare radar, sistem navigare, dispozitive car kit Parrot, etc.

Nu mai este  practic nevoie sa amintim nenumaratele variante pentru combinarea si personalizarea interioarelor cu tot felul de accesorii particulare.

Acest sistem car kit Bluetooth practic se numara printre cele mai sigure. Conexiunea Bluetooth cauta dispozitivele prezente deja in masina care sunt acoperite de semnalul radio, acesta permitandu-le sa fie interconectate intre ele. Dar cum va puteti orienta printre atatea variante de conexiuni Bluetooth sau dispozitive car kit auto?

Car kit auto Parrot este un sistem complet care faciliteaza atat ascultarea muzicii in timpul conducerii, cat si conversatiile in sau out. Datorita multiplelor variante de conexiuni Bluetooth, acest dispozitiv poate fi montat in orice tip de autoturism.

In plus, reuneste cele mai noi tehnologii de comunicatie cu o serie de optiuni si servicii destinate auditiilor muzicale. Daca este asociat unui telefon cu Bluetooth incorporate, intermediaza stabilirea unei legaturi telefonnice. Totodata se efectueaza conversattii fara sa mai fie nevoie de atingerea smartphone-ului.

Integrarea smartphone-urilor de la Apple este facilitata in special de legarea suportului pentru iPhone cu hands free si incarcatorul pentru masina. Practic cu ajutorul emitatorului bluetooth se poate transmite sistemului audio prezent in masina, orice piesa muzicala stocata in galerie, precum si frecventele radio sau variantele mp3. Deosebirea fata de sistemul car kit Parrot este ca acesta nu transmite conversatii telefonice.

Bluetooth cu hands free reprezinta o alta optiune pentru a putea beneficia de un sistem „hands free” in masina. Aceasta este reprezentata de casti cu fir cele ale telefonului sau fara fir cu tehnologia bluetooth. Categoria cu bluetooth are avantajul ca nu deranjeaza conducatorul auto in timpul condusului.

Conectate la smartphone, hands free-urile cu bluetooth sunt utilizate pentru comunicare. In ceea ce priveste insa speaker-ul, puteti alege intre cele integrate sau cele separate de sistemul audio al masinii.

Avantaje importante ale dispozitivului car kit Parrot – car kit Parrot este unul complet, spre deosebire de alte optiuni pe care le aveti deja in dotare. La doar cateva secunde dupa ce este asociat cu smartphone-ul care are tehnologie bluetooth,  acest car kit auto faciliteaza apelarea telefonicca, fara sa mai fie nevoie sa sccoateti telefonul din buzunar.

Datorita functiei de recunoastere vocala automata a utilizatorilor, sistemul simplifica utilizarea in absolut orice situatie, permitand accesarea si totodata parcurgerea numelor din agenda telefonica. Fiecare kit Parrot cu hands free are conectati receptori-emitatori care ajuta la conexiunea oricarui suport de tip audio, inclusiv a cititoarelor mp3 si bineinteles a stick-urilor USB. Kiturile auto sunt foarte importante pentru soferii care sunt dependenti de telefonul mobil.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply