Cum iti cumperi castile tinand cont nevoile tale specifice?

Cum iti cumperi castile tinand cont nevoile tale specifice?

0 Shares
0
0
0

Cum iti cumperi castile tinand cont nevoile tale specifice?Sunt mai multe lucruri de luat in calcul chiar si atunci cand vrei sa iti cumperi casti bluetooth si iti recomandam sa tii cont de toate aspectele pe care le vom mentiona pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare. In cele ce urmeaza gasesti toate sfaturile necesare si tot ce trebuie sa stii pentru a determina daca modelul vizat de tine este unul bun si merita investitia.

TEHNOLOGIE

Aceasta categorie poate fi impartita in mai multe sectiuni cum sunt cele de mai jos:

Bluetooth sau RF

Bluetooth si frecventa radio (RF) sunt cele doua tipuri de tehnologii wireless disponibile pe piata. Bluetooth este folosit frecvent, deoarece este compatibil cu multe dispozitive fara fir si poate fi folosit in timpul calatoriei. Spre deosebire de castile Bluetooth, castile RF necesita un emitator care trebuie instalat la o sursa de alimentare, ceea ce inseamna ca acestea sunt destinate exclusiv utilizarii in interior. Durata de viata a bateriei variaza de asemenea foarte mult cu tipul de tehnologie pe care o utilizati; de exemplu, castile Bluetooth, datorita dimensiunilor mai mici, pot sa detina putina sau foarte putina putere in comparatie cu castile pentru urechi mai mari – Bluetooth si RF. In cele din urma, se reduce la utilizarea, ceea ce ar dicta tipul de casti pe care sa il cumperi in final.

Casti cu adevarat wireless

Aceasta categorie de casti este cea similara iPod-ului. Castile mici, de ureche, fara fir si care se afla in interiorul canalului urechii si nu au extensii, sunt caracteristicile tipice ale acestor casti. Acestea sunt de obicei costisitoare si provin de la companii de marca. Datorita compactitatii si designului relativ nou, aceste casti fara fir necesita ingrijiri suplimentare, iar asteptarile privind calitatea sunetului pot varia de la brand la brand.

Casti sport

Ceea ce separa acest lucru de celelalte este evaluarea IPX, care inseamna Ingress Protection, iar x reprezinta minute sau metri. Daca sunteti pasionat de sport, atunci castile voastre vor suporta transpiratia, apa, praful si alte aspecte la care vi le veti expune. Nu toate castile fara fir pot suporta astfel de conditii si, prin urmare, necesita o functie suplimentara de protectie, care de obicei vine cu casti sport. Unele dintre castile din aceasta categorie pot fi folosite chiar si in timpul inotului, dar sunt costisitoare si relativ noi pe piata.

Anularea zgomotului

Daca doriti o experienta audio de claritate extrema, atunci anularea zgomotului este pentru dvs. Pentru audiofilul din tine, care se ocupa de toate elementele subtile din muzica, caracteristicile active de anulare a zgomotului pot fi un adevarat salvator de viata, blocand tot zgomotul extern si doar livrand muzica pura la urechile tale.

Calitatea sunetului

Calitatea sunetului depinde de drivere sau de ceea ce se numeste instrument de iesire audio si este o caracteristica foate importanta.

Iti recomandam sa testezi castile pe care le cumperi pentru a evita ca pe viitor castile tale sa te dezamageasca. Testeaza si analizeaza tot ce poti inainte de a lua o decizie finala. Iti recomandam sa nu te grabesti.

0 Shares