Share Button

Care sunt avantajele dezvoltarii aplicatiilor mobile pentru firmele de taxi?Aparitia dispozitivelor inteligente si a aplicatiilor destinate acestora au schimbat total modul in care ne desfasuram activitatile zilnice. Inovatia tehnologica reuseste sa conecteze tot mai mult oamenii prin utilizarea aplicatiilor mobile.

Indiferent daca este vorba de rezervarea unui taxi, a unui zbor sau a unei camere la hotel, totul se realizeaza prin intermediul unui sistem performant. Exista softuri pentru aproape toate serviciile existente pe piata, iar domeniul IT isi continua expansiunea.

Printre cele mai raspandite aplicatii mobile le regasim pe cele dedicate companiilor de taxi si taximetristilor. Avand in vedere cererea extinsa a utilizatorilor, se dovedesc a fi cele mai benefice. In plus, nume mari din industria taxi si ride sharing au demonstrat deja ca aceasta este calea spre o piata profitabila pentru transportul privat.

Cu toate acestea, o aplicatie de taxi nu este atat de simpla. Un soft taxi performant are numeroase functii avansate care va ajuta sa automatizati procesele zilnice de lucru si sa imbunatatiti calitatea serviciilor oferite.

Uneori, contractarea unui taxi poate fi o adevarata provocare pentru clienti si o situatie solicitanta pentru taximetristi. O aplicatie mobila personalizata este in esenta un produs necesar prin intermediul careia activitatile de rutina zilnica sunt livrate utilizatorilor printr-o interfata usor de folosit.

Exista avantaje deosebite pe care soferii, pasagerii si dispeceratale de taxi le pot obtine prin utilizarea aplicatiilor de rezervare a taxiurilor.

 • Aplicatia utilizeaza module diferite pentru client, sofer si dispecerat
 • Prin intermediul unui soft taxi monitorizati cu usurinta afacerea si angajatii
 • Nu este nevoie ca soferii sa conduca in cautarea pasagerilor
 • Locatia exacta a pasagerului elimina pierderea de timp inutila
 • Pasagerii pot primi actualizari privind locatia taxiului si ora aproximativa de sosire
 • Clientii pot evalua soferii si serviciile oferite, iar acest lucru conduce la o mai buna prezentare si control, pentru a fi o firma demna de incredere
 • Aplicatiile de rezervare a taxiurilor ajuta compania sa creasca prin atragerea mai multor pasageri
 • Administratorul firmei de taxi poate urmari fiecare masina prin localizare GPS
 • Ca persoana de afaceri proactiva, proprietarul trebuie trebuie sa le ofere facilitati soferilor si in special utilizatoriilor finali
 • Imbunatatirea operatiunilor de afaceri, masurarea productivitatii soferilor de taxi
 • Vizibilitate crescuta pe piata
 • Avantaj competitiv al companiei de taxi datorita atractivitatii si eficientei operationale a marcii.

Un soft taxi personalizat elimina o multime de costuri pentru sarcini manuale si va asigura ca investiti in dezvoltarea afacerii, mai degraba decat in operatiuni continue. O aplicatie mobila este deosebit de utila pentru a depasi decalajul dintre compania de taximetrie si clientii acesteia.

Asigura o strategie ferma de dezvoltare si o conexiune intre brand si utilizatorii aplicatiei. De asemenea, o aplicatie profesionala va schimba modul in care este gestionata afacerea, faciliteaza activitatea angajatilor si le ofera clientilor o experienta placuta.

Taxiurile traditionale pierd din ce in ce mai mult teren in competitia cu produsele IT dedicate sistemelor inteligente. Este timpul sa va adaptati cerintelor digitale si sa dezvoltati o aplicatie mobila care sa ajute la extinderea afacerii.

 

There are no comments.

Leave a Reply