Share Button

Ce probleme pot avea telefoanele iPhone 5?
Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent nou, de fiecare data iti vei indrepta mai intai atentia asupra celor mai performante dispozitive aparute pe piata, iar apoi daca dintr-un motiv sau altul nu iti alegi un asfel de dispozitiv, vei cauta in continuare pana cand vei alege marca si modelul care sa te reprezinte.

Cu totii cunoastem faptul ca pe piata de telefonie mobila se regasesc o multime de firme, atat renumite cat si mai putin renumite, insa stim si faptul ca majoritatea utilizatorilor de smartphone, atunci cand vor sa isi cumpere un dispozitiv fie opteaza pentru un model de la Apple, fie aleg un model de la Samsung.

Telefoanele scoase pe piata de catre acesti doi mari producatori, se spune ca sunt cele mai performante, dar trebuie mentionat si faptul ca sunt destul de costisitoare, motiv pentru care nu toata lumea isi poate permite un asemenea telefon.

Si totusi, in cazul in care iti doresti un dispozitiv de la Apple, poti sa iti indrepti atentia spre un model iPhone 5, care in ciuda faptului ca a fost lansat pe piata de ceva timp, este in continuare un telefon care are mare succes, iar drept dovada stau vanzarile dispozitivelor din intreaga lume.

Se pare ca foarte multi utilizatori isi indreapta atentia spre aceste dispozitive, si chiar le aleg in defavoarea modelelor noi de pe piata, care insa sunt ale unor producatori mult mai putin cunoscuti, si despre care nu cunosc prea multe detalii.

Se spune insa ca si aceste dispozitive, in ciuda faptului ca sunt foarte performante, pot sa intampine tot felul de probleme in ceea ce priveste buna lor functionare, astfel ca trebuiesc de multe ori sa fie duse intr-un service gsm pentru remedierea problemelor.

Cele mai intalnite probleme cu care se confrunta utilizatorii sunt acelea in care trebuie sa cumpere un acumulator iPhone 5 pentru a-l inlocui pe cel original.

Se pare ca aceasta este una dintre cele mai intalnite probleme in randul tuturor utilizatorilor care au optat pentru un astfel de model de smartphone. Deasemenea au fost semnalate o multime de cazuri in care dispozitivele nu se pot conecta la Wifi.

Aceasta problema este des intalnita, astfel ca sunt telefoane care nu receptioneaza semnal wifi in ciuda faptului ca se afla la doar cativa centimetri distanta de router.

O alta problema aparuta la aceste dispozitive este aceea ca in momentul in care utilizatorul incearca sa realizeze anumite fotografii, acestea nu ies clare, ci cu anumite nuante de mov. Se pare ca aceasta problema ar aparea deoarece obiectivul este foarte luminat.

In acest caz, inginerii de la Apple sfatuiesc utilizatorii sa schimbe unghiul in momentul in care vor sa realizeze anumite fotografii.

Deasemenea o alta problema des intalnita este aceea ca hartile care au inlocuit Google Maps dau eroare dupa eroare, iar acest lucru nu este unul benefic pentru imaginea Apple.

Cu siguranta daca intampini una dintre aceste probleme, sau oricare alta legat de buna functionare a dispozitivului tau iPhone 5, cel mai bine ar fi sa iti duci smartphone-ul intr-un service specializat. pentru ca expertii de acolo sa il poata repara.

There are no comments.

Leave a Reply