Share Button

Cum cumperi cel mai bun incarcator?Probabil ca nu exista niciun incarcator auto care sa fie cel mai bun, insa in functie de nevoile pe care le are fiecare utilizator exista variante de incarcatoare care sa satisfaca nevoile fiecaruia. Astfel, modelele de incarcatoare auto descrise mai jos va vor ajuta sa va hotarati daca ati gasit ceea ce cautati sau mai explorati terenul pentru a descoperi mai mult. Iata trei dintre cele mai bune modele de incarcatoare auto care exista pe piata.

RaVPower 54W este un incarcator auto cu conectare la bricheta masinii care dispune de 4 porturi USB. Acesta este ideal pentru incarcarea rapida si simultana a patru dispozitive atunci cand va aflati in deplasare. Acesta incarca perfect in acelasi timp mai multe echipamente conectate precum smartphone-uri, tablete sau GPS-uri. Este un incarcator robust, insa ramane eficient prin cele patru prize care pot fi utilizate in acelasi timp. poate furniza pana la 2.4A maximum pentru fiecare port USB in parte. Permite incarcarea totala a 4 tablete sau a 4 smartphone-uri deodata la cea mai mare viteza, avand un port USB QC 3.0 si 3 porturi USB iSmart. Acesta este prevazut cu protectii pentru a evita supraincalzirea sau un posibil scurt-circuit. Acest lucru permite obtinerea celei mai bune puteri de iesire de 54W de care dispune acest model de incarcator auto.

Tronsmart este un incarcator auto cu aprindere la bricheta cu un conector USB-C. Acest incarcator este de calitate si are un port USB-C si un port clasic USB-A. Prevazut cu un cablu USB-C solid, incarcatorul Tronsmart permite incarcarea unui smartphone compatibil la viteza mare. De asemenea, are un port USB-A pentru alte tipuri de dispozitive. Acest port dispune de norma Quick Charge 3.0. Tronsmart este un incarcator auto realizat special pentru toate tipurile de smartphone cu port USB-C precum Google Nexus 5X, Nexus 6P, Lumia 950, Lumia 950XL, LG G5, HTC 10, OnePlus 2, OnePlus 3 etc. Cablul USB-C este integrat incarcatorului care dispune de un port suplimentar USB-A de asemenea compatibil cu Quick Charge 3.0 sau 2.0. Acesta permite incarcarea smrtphone-urilor compatibile la viteza crescuta, iar norma Quick Charge 3.0 de care dispune este un avantaj suplimentar care garanteaza incarcarea rapida a ultimelor modele de telefoane precum Samsung Galaxy S8 sau S8+.

Anker PowerDrive Speed 2 este un incarcator auto cu aprindere la bricheta care respecta norma Quick Charge 3.0. toate smartphone-urile compatibile cu Quick Charge 3.0 sau 2.0 vor fi astfel incarcate foarte repede. Acest tip de incarcator este, asadar, recomandat celor care detin de exemplu un Samsung Galaxy S8, S7, S6 sau un Sony Xperia. Aparatele care nu sunt compatibile cu aceasta norma beneficiaza, de asemenea, de cea mai buna viteza de incarcare posibila. Acest incarcator este unul de calitate. Puterea de iesire este suficienta pentru a incarca un telefon care utilizeaza in momentul respectiv functia GPS, consumatoare de energie. Fiind prevazut cu un LED care lumineaza porturile USB, acesta este usor de identificat si pe timp de noapte. Stilul acestuia este unul reusit, suprafata fiind din fibra de carbon antiderapant.

There are no comments.

Leave a Reply