Share Button

Probabil foarte multi dintre cei care tocmai si-au construit o casa, sau dintre cei care tocmai ce si-au cumparat o casa se intreaba cum arata curtea perfecta.

Acest lucru este cat se poate de firesc, pentru ca oricat de frumos ar fi construita casa, oricat confort ar exista in ea, cu siguranta curtea are un rol extrem de important.

Tocmai acesta este si motivul pentru care in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre cum arata curtea perfecta, curtea de vis.

Ei bine, trebuie precizat faptul ca pentru fiecare curtea de vis si curtea perfecta poate arata diferit, in functie de preferintele fiecaruia.

Amenajarea curtii depinde de foarte multe aspecte, cum ar fi imaginatia in primul rand, insa bugetul este cel mai important. Daca nu ai imaginatie poti cauta idei de amenajare a curtii pe internet, si cu siguranta poti sa gasesti zeci de mii de curti amenajate, asa ca ai de unde sa te inspiri.

Daca insa nu ai suficienti bani pentru a-ti amenaja curtea, atunci fie o amenajezi in timp, si de fiecare data cand dispui de bani vii cu cate ceva nou, fie aduni o suma mai mare de bani iar atunci iti faci curtea de vis.

Ei bine, o curte, indiferent ca este mare sau nu, in cazul in care are gazon este o curte minunata, pentru ca iti ofera o priveliste minunata. Un gazon rulou cu siguranta nu este foarte folositor, insa este foarte util, pentru ca iti scoate curtea in evidenta.

Poti alege ca marginile curtii sa fie destinate arbustilor, pentru ca acestia sa creasca pe langa gard si sa nu permita sa se vada de pe strada in curte. Apoi, langa arbusti poti alege sa plantezi flori, iar restul curtii sa fie destinata gazonului.

Ingrijirea gazonului nu este foarte pretentioasa, pentru ca va trebui doar sa uzi gazonul iar odata la o anumita perioada de timp va trebui sa il si tunzi, in rest nu prea ai treaba cu gazonul.

In cazul in care consideri ca vrei o curte si mai aspectuoasa, poti alege sa iti pavezi curtea. In acest fel nu vei mai avea griji, nu va trebui sa uzi pavajul la fel ca si gazonul, iar o curte pavata arata minunat.

Poti sa gasesti sute de modele de pavaj, asa ca in functie de preferinte, si in functie de buget iti poti alege pavajul pentru curtea casei.

Apoi, te poti gandi si sa optezi pentru o curte amenajata si cu pavaj si cu gazon. Pe margine, pe langa gard ai putea opta pentru un trotuar din pavaj, in timp ce mijlocul curtii poate fi amenajat cu gazon.

Trebuie sa stii insa ca o curte perfecta trebuie ca pe langa casa perfecta sa aiba si gardul perfect, asa ca aici pentru a-ti construi un gard perfect, va trebui sa cheltuiesti destul de multi bani.

Asadar, o curte de vis poate fi diferita, in functie de preferinte, insa daca ai bani la dispozitie, iti poti amenaja curtea dupa bunul plac, pentru ca gazon gasesti, pavaj gasesti, si alte decoratiuni iarasi gasesti.

There are no comments.

Leave a Reply