Share Button

Chiar daca de putin timp a inceput sa apara si la noi “moda” consultatiilor oferite virtual, aceasta a inceput sa prinda la romani. Este o modalitate simpla de a afla cateva raspunsuri la intrebarile pe care le aveti de natura penala sau civila fara a fi nevoie, cel putin momentan, de a va intalni fata in fata cu avocatul.

Cu siguranta orice persoana care a incalcat legea – fie ca este vorba de intentie sau nu – isi doreste cel mai bun avocat. Insa, trebuie sa fie convins de faptul ca onorariul acestuia va fi unul pe masura prestantei sale si a renumelui. Orice avocat trebuie sa fie pus la punct cu ultimele noutati in materie de legislatie pentru a nu putea fi luat prin surprindere de vreo speta.

In privinta caselor de avocatura, acestea isi promoveaza angajatii oferind consultatii on-line. Iar tot ce trebuie sa faca un potential client este sa apeleze cu incredere la ajutorul unui avocat online. Pentru inceput, acesta il poate sprijini cu cele mai bune si mai eficiente sfaturi care il pot ajuta sa isi aleaga cel mai potrivit avocat.

In cazul promovarii unui avocat inca necunoscut, publicitatea are un rol determinant. Cu cat devine mai cunoscut si cu cat va atrage cat mai multi clienti, cu atat va capata notorietatea dorita care ii va aduce si bani, bineinteles.

Onorariul avocatilor se calculeaza in functie de complexitatea cazului pe care acesta il reprezinta, iar cand vine vorba de cei mai cunoscuti dintre ei, asteptati-va la onorarii de ordinul miilor de euro. Cu siguranta, oricine stie ca a gresit iremediabil va face orice si va da oricat va fi nevoie pentru a scapa de puscarie.

Cei mai buni avocati sunt “luati” de persoanele care au bani si influenta. Insa ce fac persoanele care nu isi permit angajarea unui avocat? Pentru acestea sunt avocatii din oficiu. Insa, singura parghie cu rezultate foarte bune va ramane publicitatea. Insa, pentru a ajunge la performanta de a fi cel mai bun, anii de munca isi spun cuvantul, dar si profesionalismul avocatului.

De ce ofera consultatii on-line

Orice avocat mai putin cunoscut incepe sa ofere consultatii on-line pentru a-si atrage clientii de partea sa, deoarece asta inseamna bani. Pentru a ajunge in varf este nevoie de multa munca si perseverenta, deoarece nu este atat de usor sa prinzi un loc de top.

Cea mai buna metoda de a atrage clienti este ca avocatul sa ofere consultatii on-line gratuite. Apeland la aceasta metoda, clientii vor incepe sa apara incetul cu incetul. Si recomandarile au un rol foarte important, uneori chiar determinant in alegerea unui avocat foarte bun. Publicitatea este cea care atrage clientii, acesta fiind un important mijloc de a deveni cunoscut si apreciat.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply