Share Button

cele-mai-intalnite-probleme-la-un-iphone-5sStim cu totii ca smartphone-urile celor de la Apple sunt foarte performante, daca nu cele mai performante de pe piata, iar din acest motiv foarte multa lume isi cumpara un astfel de smartphone sau isi doreste sa isi poata cumpara unul in viitorul apropiat.

Inca din prima zi in care a fost lansat, si pana azi, chiar daca au aparut modele mai noi de smartphone-uri de la Apple, iPhone 5s a fost si inca este la mare cautare pe piata.

Ei bine, oricat de performante ar fi aceste telefoane mobile inteligente, pot sa intampine si ele anumite probleme de functionare, fie probleme din fabricatie, fie probleme cauzate de catre utilizator.

Cele mai multe probleme datorita carora isi duc utilizatorii smartphone-urile la service sunt cele in care dispozitivele se aleg cu ecranul spart. Si atunci ma intreb, oare nu era mai bine sa mergi cu telefonul in service exact in momentul in care l-ai cumparat, pentru a solicita sa-i fie aplicat dispozitivului un geam protector iPhone 5s?

Pe langa aceasta problema, terminalele iPhone 5s pot sa mai intampine si alte probleme, iar acestea fie le rezolvi tu acasa, fie apelezi din nou la service.

  1. Probleme legate la conexiunea Wifi

Sunt foarte multi utilizatori de iPhone 5s care se plang de faptul ca in momentul in care isi doresc sa se conecteze la Wifi intampina dificultati. Sunt atat cazuri in care dispozitivul nu se poate conecta, cat si cazuri in care acesta se conecteaza dar isi pierde rapid semnalul.

Motivul pentru care apare aceasta problema ar fi un bug iOS care provoaca lag-uri procesului de conexiune, sau creaza probleme la captarea semnalului.

In cazul in care intampini si tu aceasta problema, trebuie neaparat sa iti resetezi telefonul, dupa care din setarile Wifi sa setezi functia HTTP Proxy pe modul auto.

  1. Probleme de functionare ale butonului Home

Este posibil ca din cand in cand butonul Home sa nu mai raspunda la comenzi, ceea ce cu siguranta nu te incanta. Din pacate aceasta problema nu se prea poate rezolva acasa, asa ca trebuie sa iti duci dispozitivul la service iar acolo fie butonul este reparat, fie este inlocuit.

In caz ca ai nevoie urgenta de telefon, singurul lucru pe care il poti face este sa intri in setarile telefonului “Settings–> General–> Accessibility” iar aici vei activa optoimea “ Assistive Touch”.

   3Probleme de functionare ale butonului Power

Din pacate si butonul Power se poate defecta la fel de rapid precum butonul Home, iar de multe ori iti vei da seama ca este nevoie sa il apesi de mai multe ori pana iti va raspunde la comanda, De asemenea este posibil sa functioneze doar daca vei tine degetul apasat pe o anumita portiune din suprafata butonului.

Din pacate nici aceasta problema nu o poti rezolva acasa, motiv pentru care trebuie sa cauti cat mai rapid un service gsm profesionist si sa iti duci telefonul la reparat. Ar fi bine daca ai gasi un service specializat doar in reparatii ale dispozitivelor de la Apple, pentru ca acolo lucreaza doar experti in terminale Apple, iar reparatia va fi una de calitate superioara.

There are no comments.

Leave a Reply