Share Button

Marketing-ul este un domeniu foarte amplu, ce cuprinde procedee mai mult decat impresionante. Cu toate ca acestea reusesc sa imbunatateasca vizibil un site web, daca nu sunt folosite corespunzator, pot face mai mult rau decat bine.

De aceea, pentru ca ne dorim sa nu repetati greselile altora, ci sa luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste afacerea dumneavoastra, in articolul de astazi va vom prezenta cateva greseli foarte comune, ce nu va permit sa va promovarea online a afacerii la adevaratul sau potential. Nu va sugeram sa le repetati!

Nu sunteti constant pe retelele de socializare

Una dintre cele mai des intalnite greseli atunci cand vorbim de marketing este lipsa unui program. Practic, pentru ca publicul tinta sa faca parte din viata dumneavoastra, este de la sine inteles ca si dumneavoastra trebuie sa faceti parte din viata sa.

Si cum putem face acest pas mai bine daca nu prin intermediul postarilor din Social Media? Dat fiind faptul ca orice utilizator foloseste zilnic macar una din retele, este clar ca prezenta dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca si pe astfel de platforme. De aceea, chiar daca aveti o pagina pe Facebook sau Instagram, nu uitati sa fiti si constant!

Nu oferiti reduceri sau discount-uri

Chiar daca la prima vedere reducerile pot parea o gaura in buget, acestea au mai multe avantaje decat va puteti da seama la o prima vedere. De cate ori nu vi s-a intamplat sa achizitionati un anumit produs doar datorita faptului ca este la reducere? Nu o singura data, asa-i? Ca si in cazul dumneavoastra, si publicul-tinta poate avea exact aceeasi pasiune pentru reduceri.

De ce sa nu folosim acest lucru in avantajul nostru? Asadar, pentru a va creste si mai mult traficul dar si potentialii clienti, va sugeram sa aplicati in anumite perioade de timp diferite reduceri, pentru diferite categorii de produse.

Continutul nu este adecvat

O alta greseala foarte des intalnita in ceea ce priveste marketing-ul este continutul foarte slab din punct de vedere calitativ. Inainte de a incepe sa redactati un articol, trebuie sa aveti in vedere faptul ca acesta se adreseaza unui utilizator, nu unor roboti sau specialisti in domeniu.

De aceea, sugestia noastra este sa evitati cat mai mult termenii foarte dificili de inteles de catre o persoana obisnuita, care ia pentru prima oara contact cu site-ul dumneavoastra. In plus, mare atentie si la dimensiunea articolului, dar si la structura sa! 

In incheierea articolului

Stim cat de important este marketing-ul intr-o afacere, cu atat mai important pentru o afacere care va creste, de aceea, agentia de promovare a site-urilor ProjectMedia va pune la dispozitie servicii diverse, de la marketing online si pana la optimizare SEO, astfel incat sa obtineti un site impecabil.

Suntem mereu dornici de a va oferi cele mai bune servicii, pentru ca dumneavoastra  sa va puteti bucura de o afacere impecabila din toate punctele de vedere. Haideti sa ne cunoastem si sa stabilim impreuna un plan de actiune!

There are no comments.

Leave a Reply