Share Button

Cafeaua are calorii?In ultimul timp, au aparut mai multe magazine online de unde oamenii isi pot comanda cafea online, ceea ce este imbucurator pentru acestia in conditiile in care isi pot comanda cafeaua din propria sufragerie.

Cei care insa aleg sa isi comande cafeaua de la magazinele online, cu siguranta tin cont de diferite aspecte precum brandul cafelei, pretul acesteia, dar si numarul de calorii, iar in continuare vom discuta putin despre acest subiect.

In cazul in care ati crescut in greutate, sau in cazul in care aveti acest lucru in plan, atunci cu siguranta trebuie sa urmati o dieta. Dieta este dificila si pentru un motiv bun; trebuie sa renuntati sa consumati aproape tot ce va place, dar vestea buna este ca nu trebuie sa renuntati sa consumati cafea.

Cafeaua nu are calorii!

Ca atare, cafeaua nu are practic nici un fel de calorii. Ura! Cat de bun este sa auziti faptul ca preparatul dvs. favorit nu creste numarul de calorii.

O cafea nu are nevoie de energie in mod natural, astfel incat sa adauge calorii. Cafeaua neagra practic nu are calorii. O ceasca tipica de 8 fl oz (14 g de cafea in 237 ml de apa) de cafea vine doar cu 1 calorie. Cantitatea mica de calorii din cafea provine din procesul de fabricare a bauturii. Singurul alt ingredient este apa si stim cu totii ca apa nu are calorii.

O boaba de cafea este practic doar o saminta cu scopul de a germina o planta de cafea. (Da, ati auzit acest drept, este o samanta!). Plantele de cafea isi fac toata energia din frunze prin fotosinteza odata ce incep sa creasca.

Deci, fiind o samanta, o boaba de cafea are doar o cantitate mica si nesemnificativa de energie care, chiar si in acumulare, se dovedeste a fi aproape nimic atunci cand este consumata. Cu toate acestea, atunci cand adaugati alte ingrediente, numarul de calorii incepe sa creasca.

Calorii din cafea cu lapte

Acum, daca vorbim despre adaugarea laptelui, exista modalitati diferite de a se uita la el. 100 g de lapte de grasime 1% contine aproximativ 42 de calorii. 100 g lapte de grasime 2% au 50 de calorii, in timp ce aceeasi cantitate de lapte de grasime de 3,7% are 64 de calorii.

Calorii in cafea cu lapte integral

Cand va ganditi sa adaugati lapte integral la ceasca de cafea de 237 ml, atunci numarul de calorii va fi foarte apropiat de ceea ce are 3,7% lapte de grasime. 100 g de lapte integral are 61 de calorii in el. Prin urmare, daca adaugati aceasta cantitate de lapte integral la 237 ml de cafea, veti obtine 62 de calorii.

Calorii in cafea neagra

Cafeaua neagra este alegerea cea mai buna de bauturi atunci cand vine vorba de a avea bauturi fara calorii. USDA a demonstrat ca o ceasca sau 237 ml are doar 1 calorie.

Calorii in cafea neagra cu zahar

Acum, adaugarea de zahar la ceasca de cafea poate creste numarul de calorii. 100 de grame de zahar contin 387 calorii. O lingurita sau 4,2 g de zahar are 16 calorii. O ceasca de cafea neagra cu zahar va avea 17 calorii in ea, care se dovedesc a fi un numar foarte nesemnificativ bazat pe regimul dvs. de scadere in greutate.

Calorii in cafea cu crema

100 g de crema contine 367 de calorii si apoi exista diferite tipuri de creme, de asemenea. Vorbim despre crema proaspata regulata aici. Daca utilizati 100 g de crema in ceasca de cafea, atunci numarul de calorii va creste pana la 368 de calorii.

There are no comments.

Leave a Reply