Share Button

Ce trebuie sa stii despre implanturile cu silicon?Cu siguranta sunt o multime de femei care isi doresc un implant silicon, astfel ca ajung sa treaca rapid pragul unui chirurg estetician, cu scopul de a-si mari sanii.

Ei bine, aici nu prea avem multe de adaugat si de obiectat, pentru ca este alegerea fiecarei femei sa isi modeleze corpul dupa bunul plac, altele aleg astfel de implanturi mamare datorita faptului ca au sanii mici, altele apeleaza la implanturile cu silicon pentru ca vor sa isi satisfaca un moft, iar exemplele pot continua.

Ce este insa foarte important de precizat, este faptul ca o multime de femei care aleg sa treaca pragul unui chirurg plastician, nu sunt foarte informate. In ciuda faptului ca la noi in tara, cea mai des intalnita operatie estetica este aceea de marire a sanilor, sunt si femei care merg la un cabinet al unui chirurg estetician in vederea unui implant silicon, insa ele stiu ca vor sanii mari si cam atat.

Cele mai multe femei care trec pragul unui astfel de cabinet, cunosc pretul siliconului dorit si marca acestuia, iar acestea le cunosc doar din auzite, si pentru ca toata lumea isi pune.

Femeile cu siguranta trebuie sa cunoasca faptul ca a-si pune implanturi cu silicon, nu este ca si cum ar merge la mall sa isi cumpere cine stie ce produse. Ele trebuie sa stie faptul ca o astfel de interventie chirurgicala in primul rand are nevie de o anestezie generala, insa interventia mai implica si riscuri pe care ele trebuie sa si le asume.

Tot aici trebuie punctat si faptul ca in urma unui implant cu silicon este nevoie de o anumita perioada de recuperare, insa pot sa apara si tot felul de neplaceri odata cu trecerea timpului, datorita acestor implanturi.

Iarasi este important de precizat faptul ca femeile care au de gand sa opteze pentru astfel de implanturi cu silicon, trebuie sa stie ca a stii forma si dimensiunea sanilor doriti nu este suficient.

Ele trebuie sa puna foarte mare pret pe alegerea medicului care sa le faca operatia, pentru ca trebuie sa aleaga sa se opereze la un medic renumit, pentru ca acesta le va efectua o operatie de cea mai buna calitate.

Mai mult decat atat, odata ce ai ales sa te operezi pentru marirea sanilor la un anumit cabinet de chirurgie plastica, medicul iti va recomanda un set complet de analize. De fapt, ti le va impune, pentru ca sa se asigure de faptul ca esti o persoana indicata pentru astfel de interventii chirurgicale.

In primul rand va trebui sa efectuezi un EKG, pentru ca medicul sa stie daca inima iti functioneaza normal inainte de operatie. Va mai trebui apoi sa efectuezi o ecogragie mamara, pentru ca in cazul existentei unor leziuni la nivelul sanilor, sa se stie acest lucru dinainte.

Deasemenea, mai trebuiesc facute si analizele de sange obisnuite, dupa care daca totul este in regula, se va putea incepe pregatirea pacientei pentru inceperea interventiei chirurgicale de marire a sanilor.

Asadar, acestea sunt cateva detalii importante care trebuiesc cunoscute cu privire la implanturile cu silicon.

There are no comments.

Leave a Reply