Share Button

Esti un client fidel al caselor de amanet? Iata ce NU ar trebui sa cumperiDaca nu sunteti in mod independent bogati, probabil cautati modalitati de a economisi bani cat mai des posibil. Cumpararea on-line pentru reduceri este o modalitate foarte buna de a economisi bani.

Dar iata-o pe aceea pe care nu ati fi avut-o niciodata in vedere: cumparaturile la un magazin de amanet. Este de fapt o modalitate viabila de a economisi bani – si nu numai asta. Iata de ce. Pentru amanet electronice la preturi foarte bune, acceseaza Bestamanet.ro.

Diseminarea Mitului despre Magazinele de Amanet.

Sunt sigur ca imediat ce ati citit expresia “magazin de amanet”, a aparut ceva de genul imaginii urmatoare in mintea dvs: un magazin vechi, insalubru, cu mobilier darapanat, gestionat de un tip care seamana mai degraba cu un recidivist, gata sa va „pacaleasca” intr-un fel sau altul.

Ei bine, credeti sau nu, magazinele de amanet din zilele noastre, nu se potrivesc deloc cu acest stereotip. De fapt, toate sunt de fapt foarte curate si profesionale. Deci, nu lasati notiunile preconcepute sa va opreasca in a economisi bani.

Lucruri pe care nu ar trebui sa le cumperi de la un magazin de amanet.

Aspiratoarele. Pur si simplu nu stiti ce alte persoane au incercat sa curete/aspire, cu aspiratoarele lor inainte. De asemenea, puteti introduce germeni si alergeni noi in casa dvs. utilizand un astfel de device, care a fost utilizat in alta parte.

Calculatoare. As fi cu adevarat indiferent despre cumpararea unui desktop sau a unui laptop de la un magazin de amanet. Exista prea multe lucruri care ar putea fi in neregula cu ele si nu ati afla despre aceste probleme decat atunci cand este prea tarziu.

Televizoare (fie ca sunt mai vechi – cu tub, fie ca sunt de generatie mai noua). Desigur, exista un risc implicit cu achizitionarea de la un magazin de amanet, in ceea ce priveste toate obiectele prezente acolo, insa acest risc creste si mai mult cu televizoarele, in special cu televizoarele LED cu ecran plat.

Electronica de dimensiuni mici.

Aceasta categorie include camerele digitale, sistemele de navigatie GPS si altele asemanatoare – din acelasi motiv ca cel expus mai sus. Prea multe lucruri ar putea fi deja in neregula cu ele.

Alte lucruri de care trebuie sa tineti cont.

Unele magazine de amanet au politici mai putin transparente decat altele, dar singurul lucru pe care trebuie sa-l tii  minte inainte de a merge la un astfel de magazin, este: Intelegeti ca toate marfurile aduse acolo sunt deja folosite si ca este foarte probabil sa se strice mai repede decat unele noi.

Acesta este motivul principal pentru care costa mai putin decat un obiect nou. De asemenea, trebuie sa stiti ca majoritatea magazinelor de amanet au o politica “fara cash back”.

Daca trebuie sa aduceti ceva inapoi, probabil ca veti primi doar banii pe care i-ati cheltuit sub forma unui credit, care poate fi utilizat doar la acel magazin. Cele mai multe magazine de amanet au, de asemenea, politici de returnare foarte limitate. Asigurati-va ca intrebati in mod special despre toate aspectele legate de orice politica de returnare pe care o pot avea.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply