Share Button

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi apartament prin Prima CasaDaca te-ai hotarat ca a venit momentul sa ai propria ta locuinta, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa-ti alegi apartamentul nou care ti se potriveste si sa te interesezi de ofertele bancilor pentru Prima Casa.

Acest program are atat avantaje cat si dezavantaje dar, pana la urma, este cea mai sigura cale de a porni pe propriile picioare, drumul maturitatii. Cea mai buna alegere, mai ales daca doresti sa-ti intemeiezi si o familie, este sa cumperi un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, deoarece trebuie sa asiguri un camin sigur pentru copilul tau si spatiu destul pentru toti membrii familiei.

Adevarul este ca sunt putin oameni care pot sa plateasca cash un apartament. De aceea, cea mai buna solutie este creditul prin Prima Casa. Exista bine sa te informezi si sa ai toate informatiile inainte de a incheia contractul cu banca.

Unul dintre cele mai importante aspecte este sa nu te angajezi sa platesti contravaloarea apartamentului mai devreme de 2 luni, deoarece 2 luni este perioada in care ti se aproba creditul, ca sa eviti sa nu pierzi garantia de la notar.

Beneficiile programului Prima Casa sunt urmatoarele: este un program reglementat, ai conditii avantajoase de creditare si rambursarea partiala anticipata este gratuita. Dupa 5 ani, poti sa inchiriezi apartamentul daca doresti acest lucru.

Lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi apartamentul sunt diverse si este extrem de important ca alegerea pe care o faci sa tina cont de necesitatile tale. Alege un apartament spatios, preferabil cu 3 camere, nou si cu grad ridicat de rezistenta la activitatea seismica.

Amplasarea acestuia conteaza foarte mult, crede-ma ca vei prefera un loc linistit si nepoluat, apropiat de o zona verde cum sunt cele construite in Greenfield. In plus, apartamentele din Greenfield se incadreaza in programului Prima Casa, asa ca ai de unde alege.

Inainte sa semnezi contractul cu banca ai grija ca apartamentul pentru care semnezi sa nu fie ipotecat de o alta banca. Din nou, cu Greenfield nu ai aceasta problema. De asemenea, alege o banca de incredere, care sa te indrume si sa te ajute sau ia-ti un avocat care sa se ocupe de documente, odata ce te-ai hotarat sa faci acest pas.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

There are no comments.

Leave a Reply