Share Button

Cantare electronice pentru bucatarie si nu numaiNicio bucatarie nu e completa fara un cantar electronic dar in acelasi timp nici un magazin nu e complet fara unul si chiar si o baie care duce lipsa de un cantar electronic pare a fi mai goala. Cantarele electronice vin in diferite forme si marimi.

Gasesti cantare electronice de vanzare la Selgros Cluj-Napoca pentru orice nevoie.

Un cantar electronic foarte folositor este cel pentru bucatarie. Cu un astfel de cantar poti sa gatesti orice si sa folosesti exact cantitatile necesare pentru a crea o masa delicioasa. Aceste cantare electronice sunt foarte folositoare in special pentru prepararea prajiturilor si a torturilor unde cateva grame in plus sau in minus dintr-un anumit ingredient poate duce la un dezastru culinar.

Dar cantarele electronice nu se folosesc doar in bucatarie. Cand mergi la un magazin si doresti sa cumperi o anumita cantitate de legume sau fructe, persoana de dupa tejghea iti va pune alimentele pe un astfel de cantar ca tu sa stii exact ce cantitate ai ales si cat costa acea cantitate.

Aceste cantare electronice sunt folosite in aproape toate magazinele alimentare, chiar si in supermarket-uri. Acestea se gasesc si la raionul cu servire personala dar si in cele cu servire asistata.

Cantarele electronice se folosesc si in baie. Cu siguranta ai si tu sau iti doresti sa ai un astfel de cantar. Daca te-ai apucat de sport atunci un cantar electronic este binevenit. Poti incepe sa iti moitorizezi greutatea inca din prima zi dar sa nu te astepti la minuni intr-un timp scurt.

Vei gasi cantare electronice chiar si in depozite sau in acele magazine in care se vand alimente in cantitati mari. Aceste cantare au limite de greutate foarte mari si sunt foarte utile cand doresti sa cantaresti mai multe produse odata.

In cazul in care te-ai hotarat sa cumperi un cantar electronic pentru tine sau pentru oricine altcineva, atunci poti da o fuga pana la Selgros in Cluj si sa vezi ce modele au in oferta.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca, 400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

There are no comments.

Leave a Reply