Share Button

Ce trebuie sa avem in vedere atunci cand dorim sa cumparam o usa din lemn masiv?In economia unei case, usa reprezinta unul dintre cele mai importante elemente. Fie ca este vorba de rezistenta, design, securitate, usile din lemn sunt extrem de utile, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Astfel de usi din lemn pot fi achizitionate de la diverse showroom-uri de mobila sau, mai usor si comod, de la magazinele online. Un astfel de magazine online specializat in vanzarea de usi este www.tgg.ro.

In cele ce urmeaza, vom discuta despre ce trebuie sa avem in vedere atunci cand ne hotaram sa cumparam o usa din lemn masiv.

Exista mai multe lucruri de luat in considerare inainte de a cumpara o usa din lemn masiv. Printre cele mai importante dintre acestea se numara: pretul usii, functia si cat de multa grija suntem dispusi sa aratam acesteia. Toate aceste lucruri vor afecta tipul de usa pe care trebuie sa o alegem pentru a fi cumprata si instalata.

O usa din lemn masiv poate fi realizata, de obicei, dintr-o singura bucata solida de lemn, verticala sau orizontala. Deoarece astfel de usi sunt realizate din lemn, acestea tind sa se ingusteze si sa se umfle pe tot parcursul anului, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Realizarea unei usi cu bucati de lemn orizontale si verticale, insa, consolideaza lemnul si ajuta la prevenirea deformarii, umflarii si ingustarii.

Usile pot avea preturi foarte mari in functie de tipul de lemn folosit la realizarea acestora. De exemplu, lemnul de esenta tare este printre cele mai scumpe materiale care se folosesc la realizarea de usi. Usile din lemn masiv sunt frumoase si usor de personalizat cu sculpturi sau sticla. Trebuie remarcat faptul ca adaugarea unui panou de sticla unei astfel de usi creste simtitor pretul acesteia.

Functia usii este, de asemenea, un alt lucru ce trebuie luat in considerare atunci cand dorim sa cumparam o usa din lemn masiv. Usile din lemn masiv pot fi folosite atat in interiorul cat si in exteriorul casei, de aceea, caracteristicile lemnului trebuie avute in vedere. Un tip de lemn care este mai rezistent in ceea ce priveste vremea ar trebui folosit pentru o usa de exterior.

In plus, diferitele tipuri de lemn au culori si aspecte diferite si asta le face ideale pentru personalizare. Din acest motiv, diversele tipuri de lemn pot fi folosite la interior pentru a obtine un anumit efect dorit. Acestea pot fi, de asemenea, vopsite si colorate, ceea ce imbunatateste si mai mult frumusetea lemnului.

O usa din lemn masiv nu ofera la fel de multa izolare precum o usa din otel sau fibra de sticla. Cu toate acestea, pe o astfel de usa ne putem baza atunci cand vine vorba de furtuni sau vreme rea. Lemnul are, de asemenea, multe adancituri mici de aer care ofera izolare. Usile de exterior din lemn masiv au un beneficiu suplimentar, acela de a fi robuste si grele, ceea ce le face extrem de bune in privinta securitatii.

Pentru mai multe informatii cu privire la usile din lemn accesati Tgg.ro.

There are no comments.

Leave a Reply