Cat de mult conteaza continutul in site?

0 Shares
0
0
0

Cat de mult conteaza continutul in site?Gestionarea continutului unui site reprezinta un aspect foarte important atunci cand vine vorba despre afacerile noastre. Pentru utilizatori, dar si pentru motoarele de cautare este foarte important ce anume este postat pe site-ul nostru, deoarece acesta poate face diferenta dintre noi si concurentii nostri.

In acest sens, alegerea unor servicii de optimizare seo de pe DanBradu.com devine imperios necesara deoarece acestea pot implementa mult mai bine solicitarile motoarelor de cautare in cadrul site-ului pe care il detinem.

Cand vorbim despre servicii de optimizare seo ar trebui sa stim faptul ca acestea au in vedere exact acest aspect care ne preocupa atat pe noi cat si pe motoarele de cautare. Continutul nostru poate fi cat se poate de bun, insa fara uneltele specifice de optimizare el nu va da rezultatele pe care le asteptam.

Ce reguli trebuie sa respecte de fapt continutul postat? Pentru a fi cat mai bine vazut de catre Google, continutul nostru trebuie sa se alinieze la cateva cerinte de baza, dupa cum urmeaza.

Continutul trebuie sa fie unic.

De cele mai multe ori, in drumul lor catre un presupus succes, webmasterii aleg sa nu se foloseasca de textele proprii, ci sa utilizeze continutul deja existent pe internet. Acest lucru este evident penalizat de catre Google, deoarece motorul de cautare nu poate considera ca fiind de relevanta un continut deja existent in mediul online.

Din contra acesta va considera ca nu meriti sa te afli printre cei mai buni, nefiind capabil sa oferi utilizatorului o informatie noua, de care el are nevoie, ci oferind de fapt o iluzie usor de depistat.

Continutul trebuie sa fie clar si sa aiba caracter informativ. Atunci cand un utilizator cauta o anumita informatie, el se asteapta sa gaseasca ceea ce cauta in scurt timp de la cautare. Daca informatia ta este greu de gasit sau inteles, aceasta va constitui o bila neagra pentru site-ul tau, primita atat din partea utilizatorului, cat si a motorului de cautare.

Continutul nu trebuie sa fie duplicat. Repetitia facuta in mod intentionat in scopul atragerii crawlerelor motoarelor de cautare nu va aduce cu sine nimic bun. Google va depista acest lucru si te va avertiza cu privire la greselile din site-ul tau.

Acestea trebuie sa fie in mod clar reparate, astfel incat sanctiunea sa nu se mareasca, luand in calcul sfaturile primite din partea motorului de cautare. Fireste ca se poate intampla sa avem situatii pe care sa nu le putem evita foarte usor, insa cel mai indicat este sa evitam sa cream un precedent in aceasta directie.

Supraoptimizarea este una dintre problemele ce pot aparea in cadrul continutului unui site. Ca si in cazul precedent este necesar sa fim atenti la ceea ce postam in cadrul site-urilor noastre, tocmai pentru a preveni penalizarile venite din parte Google.

Acestea sunt doar cateva dintre cerintele motoarelor de cautare in ceea ce priveste continutul. Fireste ca pasii pentru a face toate aceste lucruri ca la carte trebuie urmati in mod specific. Pentru a fi la curent cu solicitarile Google ar trebui sa ne axam cat mai mult pe a conlucra cu o firma specializata in servicii de optimizare seo.

Cea mai buna dintre firmele de profil este DanBradu.com  , un site cu o vechime considerabila in acest domeniu, dovedita de-a lungul timpului. Daca si tu iti doresti sa ai de partea ta succesul atunci poate ca nu ar trebui sa eziti. Cauta si tu specialistii seo pentru a obtine succesul mult visat!

0 Shares