Share Button

Ce-sunt-implanturile-dentareSe spune ca atat pentru femei cat si pentru barbati, zambetul este cel mai frumos accesoriu, insa acest lucru este conditionat de o dantura perfecta. Cu siguranta persoanele care au o dantura perfecta, zambesc oriunde si in orice situatie fara a avea retineri.

Persoanele care insa au dinti lipsa sau care nu au o dantura perfecta, cu siguranta sunt mai rezervate atunci cand trebuie sa zambeasca. Este firesc acest lucru pentru ca imaginea conteaza, iar un zambet care nu este perfect poate sifona imaginea.

In aceste conditii, persoanele care nu au dantura perfecta, sau care au dinti lipsa din cauza faptului ca nu au pus pret pe dantura, sau pentru ca au suferit diferite accidente, pot opta acum pentru implanturi dentare.

Toti cei care au optat pana acum pentru un implant dentar Cluj s-au aratat foarte multumiti de rezultatul final, pentru ca odata cu implanturile dentare, dantura lor a devenit perfecta. Ei bine, pentru a intelege mai bine despre ce este vorba, veti afla mai multe detalii despre implanturile dentare in cel ce urmeaza.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este format din suruburi de titan care sunt inserate chirurgical in maxilarul dumneavoastra. Aceasta inlocuieste radacina unui dinte. Dupa inserare, surubul se va lega cu structura osului din jur. Poate dura pana la sase luni pentru ca aceasta legatura sa aiba loc.

Odata ce ancora este sigura si stabila in gura, o coroana este atasata la surub, inlocuind in mod eficient dintele lipsa. Trebuie sa aveti o structura osoasa suficienta pentru a fi un candidat pentru implanturi dentare.

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Implanturile dentare ofera o optiune de restaurare permanenta pentru a restabili sanatatea si estetica zambetului tau. Implanturile reusite vor ajuta la prevenirea deplasarii dintilor ramasi, imbunatatirea capacitatii de mestecare si protejarea structurii faciale si osoase.

Aceasta optiune de restaurare poate fi utilizata pentru restabilirea dintilor individuali sau ca o ancora pentru protezele partiale si complete. Pentru unii pacienti, poate fi facuta o proteza speciala. Aceasta proteza se ataseaza implantului, facandu-l in mod esential nedemontabil.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste implanturile dentare. Dupa cum se vede, optand pentru implanturi dentare, veti obtine o dantura perfecta si nu va veti mai feri niciodata sa zambiti in public, pentru va veti fi mandri de dantura dvs.

Pentru a stii insa daca sunteti candidatul sau candidata perfecta, este necesar sa treceti pe la un cabinet de stomatologie pentru ca medicul dentist sa vada care este starea de sanatate a danturii dvs.

In cazul in care totul este in regula iar dantura dvs. poate fi supusa cat mai repede unei asemenea proceduri, vi se va comunica acest lucru, vi se va comunica si un pret aproximativ al lucrarii, iar daca totul este in regula, se va putea incepe procedura.

Dupa ce veti avea implanturi dentare, cu siguranta veti avea o dantura perfecta, si va veti felicita pentru ca ati ales sa faceti acest pas important spre o dantura de vis.

There are no comments.

Leave a Reply