Share Button

Jocurile pentru copii au depășit de mult scopul lor principal: acela de a distra și de a menține copilul cât mai ocupat posibil. Acum, jocurile reușesc să dezvolte aspectul fizic și intelectual al micuțului, fiind foarte benefice în dezvoltarea sa, esențială în primii ani de viață.

Dat fiind impactul destul de mare al bormașinii magice, în articolul de astăzi vom dezbate cele mai mari avantaje ale acestei jucării și motivul pentru care le recomandăm părinților să o achiziționeze.

Dezvoltă creativitatea micuților!

Datorită modului în care este construită, această bormașină permite micilor poznași să experimenteze cât mai multe creații, astfel încât să nu se plictisească, chiar dacă folosesc aceleași piese. Cele 120 de șuruburi colorate le vor da ocazia de a-și dezvolta creativitatea și inteligența, devenind din ce în ce mai motivați în creație.

În final, după terminarea figurinelor, cei mici pot crea un mic orășel, pe care să îl administreze cel mic. Mai mult, vă puteţi juca chiar şi dumneavoastră cu cel mic, astfel încât să transformaţi orăşelul împreună, iar cel mic să se simtă mult mai bine. În plus, în cadrul acestuia, puteți discuta pe diverse teme, construindu-vă o relaţie mult mai strânsă cu fiul sau fiica dumneavoastră.

Riscuri foarte mici de accidentare!

Pe lângă faptul că astfel dezvoltă partea intelectuală a copilului, trebuie să știți că acest produs este foarte sigur pentru copii, cât timp respectați limita de vârstă (3-7 ani), astfel încât să nu existe riscul de a înghiți piesele. În rest, fiecare piesă a jucăriei este compusă din materiale de înaltă calitate, sigure pentru cel mic și, în special, foarte colorate și atractive.

Cheia pentru fixarea șuruburilor este creată special pentru mânuțele sensibile și micuțe ale copiilor, deci aceștia nu se vor accidenta absolut deloc atunci când vor dori să o folosească. Astfel, sunt diminuate semnificativ riscurile de tăiere sau zgâriere, atât de prezente la jucăriile cu o calitate slabă.

Posibilitatea de actualizare!

În ciuda faptului că există riscuri foarte mici ca micuțul să se plictisească de jucărie, dat fiind numărul mare de construcții ce pot fi făcute, vă puteți actualiza jucăria, achiziționând noua versiune care conține nu doar o șurubelniță electrică, ci și burghiuri și cheie franceză, astfel încât cei mici să fie introduși cât mai mult posibil în lumea meseriilor.

Astfel, suntem convinși că micuții dumneavoastră nu se vor plictisi, făcând, în același timp un lucru util și creativ, fără să își strice vederea, din cauza ecranelor obositoare.

There are no comments.

Leave a Reply